Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 11

Thread: Beta nit naslov prevod izdaje

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Brezupen

Default Beta nit naslov prevod izdaje

Zdravo vsem, jaz sem z uporabo beta in najti, da ne threa naslovov se zdi, da transalting povsod si oglejte tukaj Cage forumov koda (vBET osebje za prijavo) naslov prikazane kot "redondeo al restar" nit je tukaj Redondeo al restar in v dejanski niti prevede naslov v forum nit je bila prevedena ampak ko sem dostopati nit pozneje nič od tega se prevede? Imam predpomnilnik, čistejše izklopljen (po Rest nastavitve). Sem opazil, da moj predpomnilnik in uporabe ne zdi, da raste, saj sem izklopil čiščenja predpomnilnika.

Lahko nekdo pomoč?, sem že porabil $200, z uporabo Google V2 API in želim zagotoviti držim vse prevedeno rezultatov.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

živjo. Ko sem neobdelana vaš prvi link vidim:
    Oprostite - ni zadetkov. Poskusite nekaj različnih izrazov.
    Prosimo, navedite primer, ki smo lahko preverite - prosim povejte kaj iskalne pogoje je treba uporabiti.

Prosimo, upoštevajte, da izklopite čiščenja predpomnilnika ne vključite predpomnilnika uporabe. Prosimo, poskrbite, da ste vklopili predpomnilnik za vse jezike.

Če vam je bilo preverjanje kot gost potem lahko povzročila gost predpomnilnika (je bil preveden v iskanje, vendar gost predpomnilnika še vedno imel različico, ustvarjeno, ko ponudnik ni na voljo).

Upokojeni;)

Hi
    Najprej prosim povejte, če uporabljate vse Api, tj Če dosežete vaše meje v vsi ponudniki prevodov, podatkov bo ostal neprevedene dokler prevod bo spet na voljo.
    Tudi preverite vaš ttl predpomnilnika, če ne uporabljate Google API v1, ki se lahko tudi izklopite off(0 = disable)! Tako ne bo črta predpomnilnika
    admincp - > vBET Cache - > predpomnilnik zbirke podatkov - > Cache čas za TTL (Live)
    Poleg tega lahko vidite, da nisem prevajanju dela na vseh, preverite, če vaš omejitev dosežete z uporabo teh preskusov http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Prav tako se prepričajte, če imate upload vse potrebne datoteke, (tudi to iz nalaganje enkrat mapa)
    Medtem bo poskusite simulirati prevodi "dissaperaing"

Brezupen

Hej fant je firts povezavo je potekel, saj je za "New delovnih mest članov", vendar je drugi ne, Michael imate admin dostop (spomnite i pm imel si) lahko preverite moje nastavitve za vBET? sem prepričan, so pravilne.

@r.dziadusz, jaz sem z uporabo Google V2 API vendar Micheal lahko preverite moje nastavitve, tako da sem dobil najboljše od vseh svetov. Sem obiskal ta nit in je bila prevedena iz španske za angleški, ko i revisited je bil ne prevede, zagotovo če je blo tolmačiti enkrat mi potem to je vedno treba prevesti? So vse datoteke naložili, ponovno Michael ftp dostop in lahko preverite to

živjo. Šla sem samo za vaše admin Kp preverite vBET konfiguracijo, kot ste vprašal, vendar ima račun, ki ste jo ustvarili ni dovolj privilegijev. Ne morem videti vBET možnosti, vidim le vBET meniji.

O 2nd povezava - kateri prevod uporabiti za glej vprašanje? Tudi rabim Admin CP dostop tako bo lahko preverite does prevod ponudniki so na voljo, ko bo sam pogledat.
    Nazadnje urejal vBET; 19-10-11 pri 16:22.

Brezupen

Michael, žal mi dovoljenja so vsi nastavljeni zdaj! ta nit Krog za odštevanje / Redondeo al restar je bila prevedena iz španske za angleški zame ko pa sem revisted, da nit je nazaj v španščini - prevod je šla? -tako mislim, da potrdite to v angleščini

Zdravo jaz šele kockast to in to je v redu. To je, kaj sem naredil.
    1. Sem šel na stran z izdajo in je prepričan, vem, kaj smo govoriš (dejansko španščina je bil ni prevedena)
    2. Sem šel na Admin Kp in preveri nastavitve (vklopljeno predpomnilnik za vse tabele - ste imeli nekaj onemogočeno)
    3. Sem preveril tam ponudnikov dostopnost - vse je bil onemogočen v trenutku
    4. Omogočeno Microsoft prevod API, v upanju, da meja je na voljo spet
    5. Sem osvežiti stran in videl, da delajo prevodi - je bila prevedena španščina
    6. I onemogočen Microsoft ročno, da se prepričate, da drugo zahtevo prevoda ne bo pošiljanje
    7. Sem osvežiti stran in videl, da prevodi so še vedno na voljo kaj pomeni, da tiste je treba iz predpomnilnika (vseh ponudnikov je bil onemogočen)

Tako je OK zdaj. Ne vem, kaj točno zgodilo pred. Morda je bil edited post (novo besedilo = nov prevod)-ne more reči, vidim, da je bil edited VI (dodano ročno prevajanje) tako ne vem does španska preskus je tudi urejati.
    Drugi scenarij je, da je lahko le delno preračunajo - tako je bila prevedena nekaj vrstic in nato je bila dosežena omejitev. V takem primeru ni šla predpomnilnika (drugače predpomnilnika bi razčlenijo, ker je bil preveden le del). Tako ko ste prišli spet ste že dosegla omejitev in ne delno prevedenih v predpomnilniku.
    Nekako Če ugotovite, da se zgodi še enkrat prosim pustiti nas vedel in ni spremembo kaj tam - morda smo dobili drugo pojma.

Odstranite lahko ročno prevajanje - ni več potrebna.
    Tudi - prosim posodobiti za zadnje javnost - je optimizirana za ponudnike čakalne vrste, (tistih, ki bo na voljo več) in shrani rezultate za RSS prevodi.

Ali potrebujete dodatno pomoč tukaj?

Jaz bom tam zdaj. Oprosti za zamudo - včeraj smo imeli novo javnost.

Brezupen

ne skrbite Michael, vem, da ste zasedeni!

Brezupen

Michael, hvala za preverjanje in analiziranje, sem invalidnih Nekateri jeziki, kot sem storil ne želite doseči mojo omejitve (plačanih prosta) preveč hitro za jezike, da sem se odločil, prinašajo malo prometa.

Bodo nadgradili na najnovejšo, nocoj, ko sem domov, lahko označite to nit, rešiti kot ne potrebujete dodatno pomoč v tem času s to

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •