Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: vBET 3.5.1, ne retranslating, ko so na voljo

Brezupen

Default vBET 3.5.1, ne retranslating, ko so na voljo

Hi, imam zelo najnovejšo različico vBET se mi zdi, da če dosegli ste limit za prevajanje ali prevod ni na voljo, se prikaže prvotni jezik, vendar pa, ko prevodi so na voljo, spet ne da prevesti post, na primer, lahko najdete tukaj ČAKA NA ZASLONU EXCEL VBA / PANTALLA DE ESPERA SL EXCEL VBA Prva objava je neprevedene in naslednji post od uporabnika je prevedena!

Če želite, da se zazremo pm, in jaz bom vam dal dostop uporabnika kot gostje lahko prikažete samo prvi post.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prosim PM dostop podrobnosti. Bomo ček to.

Tudi Prosimo upoštevajte, da kot je bil objavljen v zadnji javnost tistih še niso optimizirani. Te so različice BETA, ki je izšel hitro, ker je bilo pomembno, da se odzovejo hitro spremembe na straneh ponudniki prevodov. Zdaj, mi delamo za optimizacijo.

Spet vaše vprašanje - sem, da vidite, kako izgleda. To je res čudno, da sporočilo pred ni preveden in naslednja eno je. Vidim tukaj 3 scenarijev:
    -žuželka v vBET
    -ponudnika ni na voljo, in naslednje sporočilo je bilo že predpomnjeni, ker imate istega besedila v drugih nit
    -ponudnik je bila na voljo, ko prevod začel, sporočila v drugem jeziku se prevedejo, najprej (BBKode ovrednoti na ravni vBulletin) in ko vBET začeti prevajanje preostali del strani ste dosegli mejne tako ponudnik je blokiran. Sporočilo, ki je prevedena je v drugem jeziku (uporablja lang BBKode) je vzrok.

Še vedno to rabim za prikaz in preverite, kaj se resnično dogaja zdaj ne vidim, kaj se resnično dogaja tam.

Brezupen

Zdravo Michael, imam pm dostopate, lahko dam ftp in polno admin Če potrebujete

Brezupen

V času prevod sem imel znak, omeji nabor s 300.000 sem do 100.000 zdaj, ker strošek je daleč na visoko, vendar sem pripravljen dvignejo mejo za kateri koli preskus, ki ga zahtevajo.

Sem bil tam - prosimo glejte PM - rabim več info (natančne post in točen prevajanje - ste mi je dal povezavo ne prevedeno stran).

Brezupen

Razlaga, dana v PM

Glede na informacije v PM nit je bila spremenjena ročno in ni opaznih zdaj. Tako - ko se to zgodi še enkrat pišite v obstoječih nit. Bo označite to rešiti za zdaj (ker ne bomo imeli izdajo zdaj) in znova Odpri, ko boste našli nekaj všeč. Tudi če tam kjer lang BBCodes nato verjetno zgodilo kaj I opisano prej - lang prevaja med page generation (BBKode ovrednotila vBulletin) in ko vBET začela Prevedi ustvarjeno stran boste dosegli mejne in ponudnik zavrne prevod. Ne more preveriti zdaj - to je samo teorija. Smo bo šel nazaj tukaj, ko boste našli podobne nit.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •