Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: izključi plugins po meri

Države

Question izključi plugins po meri

Hello,
    Imam vprašanje o onemogočanju vBET za nekatere plugins po meri.

Na primer: Imam Facebook's socialne plugin ()Socialne Plugins - Facebook Razvijalci) na moje glavno stran ()http://www.xpam.org) to odlično deluje v moj privzeti jezik (ruski).
    Ko je prevedena, ta plugin ne dela in sem prejel to sporočilo "ni bilo mogoče priklicati id za določeno stran. Preverite pravilno href je bil sprejet leta".

Moje vprašanje je: kako izključiti vBET prevesti?

Uporabil sem "Prezri URLjev")http://www.Facebook.com/) in "Prezrte besede/povedi" (facebook) možnosti vBet že, ampak to ne deluje.

Hvala vam.
    Nazadnje urejal sergarch; 07-10-11 pri 19:26.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hi. "Prezri URLs" je dobra ideja tukaj. Morda je tam narobe vrednost. Prosim, da mi točno URL na vašem forumu na stran, ki jih ta plugin.

"Prezrte besed/stavkov" ni kaj potrebujete tukaj - to bo "facebook" samodejno neprozornih z notranslate BBCode v nova sporočila.

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Hi. "Prezri URLs" je dobra ideja tukaj. Morda je tam narobe vrednost. Prosim, da mi točno URL na vašem forumu na stran, ki jih ta plugin.

"Prezrte besed/stavkov" ni kaj potrebujete tukaj - to bo "facebook" samodejno neprozornih z notranslate BBCode v nova sporočila.
    zdravo! Na moji glavni strani) Перекрёсток миров ) lahko vidite facebook plugin (na desni strani). To zahteva "Ищите нас на Facebook" (nas na Facebook - inž).
    Nazadnje urejal sergarch; 27-10-11 pri 05:45.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Zdravo - vidim zdaj. Preveril sem izhodni HTML in vidim, da plugin uporablja JavaScript tam. Tako možnost za "Ignorirajo URL" ne bo delovala tukaj. Obrnite se na lastnika plugin in ga vprašati, kako skript prepozna URL, ki je poslati Facebook (predvidevam, da URL strani poslati kot id strani) in kaj storiti v primeru takih Komuniciraj in kaj pomeni. Ne vemo, da podrobnosti o tem, kako se plugin deluje. Morda je znano vprašanje za plugin. Preverili smo to sporočilo o napaki v Google in obstaja veliko rezultati za to. Torej je vprašanje, ki je skupna. Preverite tam in seveda vprašati plugin avtor. Kot vidim na vaš HTML izhodno vBET ne spremeni vsebnost scenarij (scenarij ne prevede v vBET - ni mogoče).

Države

Hvala!

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •