Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 6 od 6 FirstFirst ... 456
Rezultati 51 do 58 od 58

Thread: Kako odstraniti vbet jezik kodo

Upokojeni;)

Zdravo ko moja koda v besedilo, program za urejanje, je najbolj verjetno spremeni html koda Asci v običajni znaki, in tako, da se je pojavila težava. Prosim prilepite še enkrat in se prepričajte, da vse asci kodo niso spremenile - ostane tako, je v moj post. Posebej pozoren na "% # 039; %" ne bi smel postati a "

Brezupen

okej. Bom poskusil, da.

Brezupen

Kako preprečiti to dogaja? Sem poskušal Notepad ++ tudi, vendar ko prilepim kodo spremeniti simboli
    Nazadnje urejal norku; 18-10-11 pri 13:23.

Upokojeni;)

Če vi prosim PM, vaš Accessovega podrobno vaš FTP, lahko postavite ta koda exatly, kot je treba, če ne želite, da mi Accessovega, lahko poskusite ro─ìno sprememba simboli spet po postane všeč "

Brezupen

Sem tekel to vseeno in zdi se, da so delali tokrat. Dana na "upravljavec napaka"

Hvala lepa za lepljenje na to in upam, da nit bo koristno za vsakogar, ki ima v uninstall vbet za neznanega razloga.

Namig za vsakogar uninstalling: ne naredite, kaj sem naredil in samo odstraniti kot bi normalno vbulletin mod. Definitivno vprašati fantje tukaj na vbet, preden odstranite. To bom rešiti veliko glavobolov.

Upokojeni;)

Ste dobrodošli, če imate katero koli drugo vprašanje v to nit prosite, za katera koli druga vprašanja odprite novo nit.
    Če je vse v redu bo ga rešiti označi

Prepovedani

To je še vedno problem ali te težave odpravili do sedaj? Je še vedno bolečina v riti v uninstall vBET?

Hvala.

Prepovedani

Vprašanje je bilo rešeno.

Strani 6 od 6 FirstFirst ... 456

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •