Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast
Rezultati 11 do 20 od 24

Thread: Prazne prevodi.

Brezupen

Ja no, jaz sem čakala najnovejše sprostitev. Kot v skladu z Michal smo čakati. TAKO res Upam, da bo na voljo zelo kmalu, kot sem izgubila več članov vsak dan.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Tudi upoštevajte, da v Google Translation API v2 lahko nastavite vaše meje sami. Samo kot Radek napisal - najnovejša različica vBET so rešitev za blokirano API ponudnik - smo prešli v drugo in če vse omejitve dosežejo nato lutke prevajalec kaže izvirno besedilo. Smo domnevam, da izpust nov prevod včeraj, ampak zaradi težav z internet z je bila prerazporejena (vem, da je nepomembno, vendar je bil vikend, na potovanje in celofan internet ni delo kot domnevam, da). Ta teden bomo javnost drugo različico, ki popravlja vprašanje s CE ponudniki kot nedosegljiva preveč pogosto. Zadnjo različico označi kot ni na voljo, ko vse napake prihaja iz ponudnik prevajalskih storitev. To ni potrebno - smo odkrili, da Microsoft prevod API, pošlje različnih komunicira za vprašanja, kot so »strežnik preveč zaseden« , "timeout". Za take napake ne moramo menijo, da so dosegle omejitev. Tako naslednjem javnost bo to popravimo in menijo, ponudnik prevajalskih storitev na voljo samo za posebne sporočila ki jasno pravi, da omejitev dosežena.

Odgovarajuchi vprašanje o plačanih Google Translation API v2. Prosimo pojdite na Admin Kp - > vBET - > prevajanje ponudniki in boste našli tam opis kako začeti z Google Translation API v2 (obstaja povezava in razlaga kako priti API ključ). Ne pozabite, da v2 plača tako Preučite lahko preverite omejitve, mogoče odstraniti nekatere jezike in ignorirati nekatere strani, da je ceneje. Cene so nadzoruje Google, tako smo ne morete spremeniti.

Ali potrebujete dodatno pomoč tukaj?

Brezupen

Upam samo, da bom lahko uporabite novo različico s prost API! Nimam težave z tekoč v plačane, vendar google potrebuje kreditne kartice za to, sem živi in dela v Kitajska in ne sprejema kitajskih kreditne kartice za plačilo. Tako sem zajebal. Poskušal izvedeti o microsoft, plača API, vendar je ni bilo mogoče najti, kje naj se uporabljajo za to.

Na naslednji releases bodo še vedno podpirajo Google Translation API v1 (tako dolgo, kot obstaja) in prosti Microsoft prevod API (tako dolgo, kot obstaja).
    Če imate vprašanja o plačila za Microsoft prevod API prosite tukaj: mtcont@microsoft.com

Glede na informacije, ki smo jih dobili od Microsoft po 30 marec 2012 kdorkoli bo prisiljen uporabiti plačanih različico Microsoft prevod API CELO, če uporabite samo 2 milijone prosta znakov/mesec. To pomeni, da bo Microsoft še vedno prosto za to kvoto. Še vedno bo treba uporabiti Microsoft Azuran Marketplace:
    Quote Originally Posted by Mail from Microsoft
    Ko ste se prijavili za brezplačno storitev na maksimalno meja 2 milijona
    znakov/mesec na Windows Azuran Marketplace, bo še mesečno,
    razen če spremenite v storitev, ki vas plačati za katero vam bo višje
    obseg/mesec.

Ne bo nekaj sprememb, ko premaknete iz komercialne stanje za Windows
    Azuran Marketplace. Zahteva, da se premaknete na Windows Azuran tržnico ne
    najkasneje 30. marec 2012, tudi če boste uporabljali brezplačna storitev 2 milijona
    znakov/mesec. Sem vključen pod nekaj dodajanje virov na prevajalec API
    in Windows Azuran Marketplace za vaše reference.

* Pogosta vprašanja Microsoft prevajalec API gospodarska napoved - pogosto zastavljena vprašanja

* MSDN dokumentacijo povezavo: Microsoft Translator

* OData API povezavo: Uporaba Datasets v svoji vlogi

* Uradni team blog: Microsoft Translator (in Bing Translator) Uradni Team Blog - Site Home - MSDN Blogs

* Podpora forumih: Strojna prevajanje in Jezikovna orodja Category
    Nazadnje urejal vBET; 19-10-11 pri 21:18.

Brezupen

Hvala za info Michal. Tako ljudje brez kreditne kartice ne bodo mogli uporabljati google ali Microsoft. Zato torej vBET bo ne uporabi za mene. To je resnično najslabša novica kdaj!

Ne vem o Microsoft plačila metode zdaj. In seveda mi življati ne umislek ne bo Google dodamo novi načini plačila - to je iz naše vpliva. Prosimo, posvetujte Google za več načini plačila.

Tudi glede na te podatke od enega od naših uporabnikov: http://www.vbenterprisetranslator.co...ID-MS-API.html
    Microsoft je naročnina (ne kot Google, ki zaračunava na letenje) - tako mora biti na voljo plačati z veliko načinov. Razumem, da Google smejo zaračunati samodejno. Vendar pa Microsoft je samo naročnino, tako da bi smeli plačati metodo (vnaprej). Prosim samo pogledat. Mi bo tam iti po naslednji izpust od vBET 4.x. V tem trenutku ne vemo podrobnosti še.

Brezupen

Pravkar sem nadgrajene proge 4.4.4 in po 2 minuti imam ne prevod ponudnikov, ki so na voljo. Dosegel omejitev za google in Microsoft. Bot teh zahtevajo kreditno kartico iti za plačane API's, ali greste za naročnino ali ne. (Microsoft) Zdaj je vBET, ne bi me, in sem prepričan, obstaja veliko forum lastniki brez kreditne kartice, ali ki ne morejo privoščiti plačane prevodi. To je nočna mora!

Če ste do omejitve nato samo imate čakati, da je na voljo znova. Prosimo upoštevajte, da Microsoft je mesečno in urno postavko omeji, tako če še ni dosegel vaš mesečni mejne, potem imate nove prevodi kmalu (vBET preverjanja vsakih 10 minut, pa ponudnik je na voljo spet).
    Google je zagotovo drugi mejo (ne vemo kaj drugega).

Prosimo, upoštevajte, da se Microsoft tudi po marcu 2012 bo zagotovil API brezplačno mesečno omejitev 2 milijoni znakov (zdaj je 4). Nimamo pojma, bo to zmanjšal ali ne. V tem trenutku je znano, da bo na voljo brez omejitev.

O cenah in plačila metode - še enkrat obrnite ponudniki prevodov - kaj pričakujete nas ne o tem?...: /
    Bomo dodali podporo za več API-jev, ko je to mogoče. Še vedno ne moremo vplivati na pogoje 3rd stranka prevod ponudnikov. Prosimo, neposredno vprašanja neposredno na mesta, kjer so lahko rešili.
    Nazadnje urejal vBET; 21-10-11 pri 03:04.

Brezupen

O cenah in plačila metode - še enkrat obrnite ponudniki prevodov - kaj pričakujete nas ne o tem?...: /
    Bomo dodali podporo za več API-jev, ko je to mogoče. Še vedno ne moremo vplivati na pogoje 3rd stranka prevod ponudnikov. Prosimo, neposredno vprašanja neposredno na mesta, kjer so lahko rešili.
    Jaz sem ne krivijo ste za ta Michal, vem, to ni tvoja krivda. Dejstva so samo, da sem ne bodo mogli uporabiti vBET z prosti API! Moj forum je prevelik, in omejitev dosežena v 30 sekundah. Torej kaj dobrega da naredi me? In sem že stik ponudniki prevodov. Ni druge poti do plačati. TAKO znova, ni tvoja krivda, vendar pa zastarajo vBET za velik forumov.(Če nimate kreditne kartice) In to je dejstvo!

Tako dolgo, kot si lahko prosim, Ostanite z vBET - iščemo drugi ponudniki prevodov, trg je spreminjanje ves čas...
    -Če ne uporabljate Google v1 več Prosimo izklopite tudi čiščenja predpomnilnika. Naj predpomnilnika, izpolnite. Vem, da imate velik forum, vendar ob predpostavki, da ste to predpomnjeni morda prosta omejitev bo dovolj za kritje novih sporočil. Prav tako lahko nastavite vBET prezreti nekaj strani, ki menite, da ni pomembno za prevajanje. Na primer - RSS kanali se spreminjajo ves čas. Morda vam bo dal gor prevodi na Arhiv... Morda drugih krajih...

Kmalu - spodbujamo vas, da preuči kako rabiti še vedno vBET z novo omejitvami ponudniki 3rd stranka prevod. In spet - želimo, da podpirajo več.

Potrebujete več pomoči tukaj? Ali lahko smo vprašanje rešiti?

Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •