Hi!
Imam nekaj pred prodajo vprašanja ... Imam vBulletin 4.0.8 forum ... in sem zanimiva za nakup vBET ...
1. Prevajalnik iz Google Translate API v1, da Microsoft Prevedi API?
Moja forum, so v hrvaškem jeziku (zelo podobna srbski ali bosanski jezik).
Google Translate podporo hrvaški, srbski in bosanski jezik, vendar Microsoft Prevedi API NE podpre vse te jezike ...
Ali lahko prevesti svoj forum z Google Translate API v1 iz hrvaškega jezika v angleškem jeziku ... in nato prevedejo moj forum v angleščini za vse druge Microsoftove Prevajalnik API podprtih jezikov?
2. Če to ni mogoče... Lahko to storite ročno iz MySQL baze podatkov... prevesti DB podatkovno tabelo iz angleščine v druge jezike z MS Translate API... Je to mogoče z vBET?
Ali pa ... z nekaterimi drugimi script ... ali ... na drug način, da to storite?
3. Google Translate API v2 je zelo drago storitev, za mene (in verjetno tudi za vse tiste, ki imajo srednje velikih in velikih forum) .. GT_API_v2 ... 1 M znakov = 20 $ ... ?!?!? ...
Imam v vb4 DataBase ... samo v tabeli "post" ... v "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... M 330 znakov ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
Z delovnega mesta
V drugih tabel DB ... kot miza "nit" ... naslov ... ključne besede ... miza "tag" ... miza "izraz" ... drugih plugins vb ...
Recimo, da je moj forum je skupno 500 milijonov znakov ... Google Translate API v2 ... prevesti svoj forum samo en drug jezik ... To bo strošek me ... (1 M = $ 20) ... 500 = M $ 10,000 dolarjev
Če sem prevesti svoj forum na TOP 20 jezikov ... To bo strošek me ... 20 x 500 = M $ 200,000 dolarjev
Kdo bo plačal toliko denarja za to? ... Vem ... Ne bom!
Conclussion: Google je treba spremeniti to, da ... 1 M znakov max = $ 1 dolar
Sem narobe?
4. Ali je mogoče, da prevedejo le nekaterih forumih ... ni vse forum in vse forume?
Hvala za odgovore,
Manual