Za uporabnike, ki ne želijo, da bi imel zastavo, povezane z njegovo profil, da možnost za pridobitev jezikovne ureditve, back "ni izbran" po nekaj zaidejo testiranju uporabniku izbiro jezika.
Trenutno je to "unselection" ne zaidejo.
Za uporabnike, ki ne želijo, da bi imel zastavo, povezane z njegovo profil, da možnost za pridobitev jezikovne ureditve, back "ni izbran" po nekaj zaidejo testiranju uporabniku izbiro jezika.
Trenutno je to "unselection" ne zaidejo.
Kot drugo možnost, ali obstaja možnost, da bi se izognili zastavo vizualizacije na profilih, ne da bi modificating predloge?
Da to ni mogoče in resnično ne želimo, da ga podpre.
Večinoma forum lastniki želeli, da tako ostanejo (to je razlog, zakaj tako funkcionalnosti sploh obstaja - mi je bil naprošen, da jo je dala).
Kaj pravite na to - to bo mogoče, ampak samo za administratorja? Kot sem napisal v glavnem forumih želite FORCE uporabnikom, da jo nastavite ne dovoli, da ga unset. Bi bilo v redu za vas?
Razumem conexion z prisili uporabnike, da izberejo jezik, v funkcionalnosti.
Ampak glede na to dvojezično možnost ni iz obstoječih izdelkov, sva časovno se morajo ukvarjati z uporabniki ne želijo pokazati izrecno zastavo v svojem profilu.
Vem, da je litle politic vprašanje, ampak bi bil pomemben v naši regiji.
Hvala za info. Ali lahko odgovorite na vprašanje? Ali Predlagana rešitev bo OK za vas?
Ne, ne.
Torej, kako bi radi, da točno dela?
Vsakdo lahko odstraniti dodatne pogoje, njegov privzeti jezik. Admin lahko tudi to storite za uporabnike.
Če bomo omogočajo uporabnikom, da privzeti jezik odstraniti dodatne pogoje, bo ta na voljo po vklopu posebno možnost za to - kot sem napisal pred veliko forumih želijo ravno nasprotno od vaše zahteve (tako želeli prisiliti uporabnike, da se je ne dopušča, da jo unset) .
Ali je to rešitev je v redu za vas? Če ne navedite nekaj več informacij kot samo strinjam To nam bo pomagalo določiti svoje potrebe hitreje.
Dopuščanje drugim forum želje ob istem času:
AdminCP možnosti: Dovoli uporabnikom, da nastavite jezik kot "ni izbran"?
Ker je zelo povezan s silo uporabniki, za obisk izbor profil jezika, lahko tudi povezana s to opcijo:
-Force uporabnike, da nastavite jezik (adminCP)? Yes => "Ni izbrano" možnost ni na voljo
-Force uporabnike, da nastavite jezik (adminCP)? No => "Ni izbran" možnost na voljo
OK, tako da bomo dodali nove možnosti konfiguracije, tako da bodo uporabniki na voljo odstraniti dodatne pogoje, njihovo privzeti jezik. Bomo razmišljati o tem, ki opisuje ustrezno, tako da bo uprava vedeli, da ni smiselno prisiliti, da nastavitev in pustite, da ga odstraniti dodatne pogoje, v istem času.
Morda bo še lažje, da ga kot novo vrednost pri zahtevi, da namesto ustvarjanja novega parametra sama. To bi bilo najlažje za upravljanje za konfiguracijo.
Torej bo to počnemo z novimi parameter ali novih vrednosti v obstoječih parameter. V vsakem primeru bo to potekalo. Moja prednost je pravzaprav 2. način - najlažje za vzdrževanje, saj avtomatično ne dopuščajo napačne konfiguracije.
Strinjam se morda Drugi način je najboljši in naravnost.