Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: Izboljšanje Url sledenje: notranje povezave vedno v implicitni jezik

Države

Default Izboljšanje Url sledenje: notranje povezave vedno v implicitni jezik

Jaz bi cenil možnost, da filter vse notranje povezave objavil uporabnikov na forumu, tako da vsak jezik, info v url bi lahko obrezano.
    To bi izboljšalo konfiguracijo url za sledenje, kot je ogled izbiro jezika ne bi spremenile pri plovbi skozi notranje povezave v forumu.

Trenutno je v mojem forumu navigacijo s sledenjem url je impredictible, kot da kliknete povezavo za vse notranje vzroke jezikovne ureditve, ki se spremenijo.
    Navigacija brez njega ne deluje tako ali tako, kot ste vedno pridejo do implicitne jezik forum na vsaki strani.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Lahko filter povezave, ki želite, da se ne prevajajo na vse. Ampak to ni smisel za celoten forum. Ne jasno razumeti, kaj misliš. Ali mislite povezavo, vključenih v post ki ga je napisal uporabnik? Torej, če dodam tukaj povezavo na ta post ne bo aktivna za sledenje prevod - kajne?
    Ne vidim, kako se je izboljšalo URL za sledenje. Zdaj so spremljali celotno forum povezave. Če je nekdo na poljski prevod bi želel iti v poljskem mestu po kliku na povezavo, vključenih v mesto in da je, kako deluje zdaj. Zakaj začne poljski prevod in bo angleški različici po kliku na povezavo bi bilo nobenega napredka tukaj? Ne bi uporabniku, da kliknete poljsko zastavo, znova in znova po vsaki strani sprememb ...

Prosimo, da pojasnite, kaj misliš s nepredvidljivi navigacijo URL? Treba bi bilo predvidljivo - če mislite, da imate narobe funkcionalnosti Prosimo, odprite nov bug poročilo o tem vprašanju. S klikom na povezavo bi morala iti na stran, v istem jeziku, kot ga je gledal zdaj. Lahko sila preusmeritve v jezik uporabniškega jih vBET možnosti, če želite, vendar jih vBET privzeto ne bo naredil katerem koli jeziku redirection - samo da bo dejansko ogledov jezik med strani preskoči.

Kmalu: Ne razumem, jasno zahtevo in njen namen. Opišite več.

Države

Moja uporabnik nima izbranega jezika v profilu
    Moja forum privzeti jezik španščina
    Moja forum je url aktivira sledenje

Če sem kliknite notranjo povezavo objavil nekaj uporabnikov katalonski jezik:
    http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html?language=ca # post1035
    (Http://www.sexomercadobcn.com/pruebas-t22469-i12.html # post419302)

Moja uporabnik spremeni način gledanja na katalonski. Mislim, ne morem vztrajati svoj način gledanja španskega jezika privzeto.

Mislim filtriranje uporabniku objavljeni notranje povezave na http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html # post1035 bi se izognili tem problemom.
    Nazadnje urejal forosmb; 18-08-11 pri 13:12.

Države

Ne morem undestand to (adminCP):

Preusmeri na jezik uporabniškega
    Če nastavite to možnost, bo potem uporabnik preusmerjen na stran prevedena v skladu z njegovimi jezikovne nastavitve brskalnika. Preusmeritev se bo zgodilo samo na začetku novega zasedanja (Stranka mora imeti omogočene piškotke ali bo preusmerjen vsakič). Lahko se odločite za silo preusmeritev ali da od uporabnika ne želi biti preusmerjen.
    Uporabnik lahko izberete:
    1) zastava v navbar (zastave meni, izbor shrani v piškotek, mislim)
    2) jezik v svojem profilu izbirnik (shranjene v tabeli uporabnikov DB)

Ampak opišete, ki vas preusmeri na brskalnika jezikovne nastavitve (Je to napaka ¿?).

Browser nastavitev je enaka kot meni Navbar??

Ali so to 3 le način vaš izdelek izgleda za nastavitve uporabnika jezik?
    Nazadnje urejal forosmb; 18-08-11 pri 13:23.

Ne vidim nit - je to dovoljeno samo za uporabnike logger. Kot razumem povezavo v mesto že vključuje jezikovno kodo. Prosimo, upoštevajte, da prevod sledenje deluje samo za povezave, ki še niso na mednarodno raven. Torej, če je povezava že vključuje jezikovno kodo, potem prevod sledenje ne bo dodal še eno (nima smisla).

V tem trenutku, če tega ne želite, potem morate urediti delovno mesto in ročno odstraniti jezik parameter / code iz URL-ja. Potem bodo vsi neobdelana povezavo v njegovih dejanskih jeziku ogled.

Kot sem razumel, ki bi jih želeli imeti jezikovno kodo samodejno odstranjena iz URL-ja, vključenih v novo delovno mesto. Ali je prav?

O silijo preusmeriti. Prosimo, da imajo enega niti na eno vprašanje. Mi bomo sicer izgubili. To je tema o sledenju URL. Prosimo, odprite novo temo za novo izdajo.

Države

Kot sem razumel, ki bi jih želeli imeti jezikovno kodo samodejno odstranjena iz URL-ja, vključenih v novo delovno mesto. Ali je prav?
    Ja, to je to.
    Vsaj adminCP možnost, da dobim aktivni.

OK - sprejeta. To je treba vključiti v naslednji izdaji vBET4.x

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •