Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: Ali lahko onemogočim vBET v blog?

Default Ali lahko onemogočim vBET v blog?

Imam posebno konfiguracijo v mojem VB4, kjer je forum na site.com / forum in blog se na blog.site.com in vsak uporabniški profili so na [uporabniško ime] in site.com. Njihov blog na [uporabniško ime]. Stran .com / blog (vsi se to opravi z vBSEO).

Poskušal sem na testnem strežniku svoj prosti vBET v2 vendar blogov in profilov, ni mogoče prevesti, da bi rad, da onemogočite na teh straneh. Ali je mogoče?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Da, lahko onemogočite blogi v polno različico z uporabo Admin CP -> vBET -> možnosti prevoda -> Ignoriraj URL - Lahko preprosto nastavite obstaja "/ Blog".
    Ne bo delovalo za uporabniške profile, ker ni skupnega del URL (razen. site.com, ampak to bi prezreti vse). Majhne vBET zbornik sprememba bi rešila težavo (na mestu kjer Ignoriraj URL se preverja smo lahko preverite tudi je to stran s profilom uporabo THIS_SCRIPT vrednosti).

Ignoriraj URL možnost ni na voljo v brezplačno različico.

Noob

Admin Kp - > vBET - > prevajanje možnosti - > prezreti URLjev

Prosim povej mi... kako prezreti posebno foruma oz. forumov ZN vBET 4.4.x... examle... Ta forum...

Imam približno 140 javnih forumih... in želite prevesti samo moje polpenzion... samo nekatere razprave forumi... približno 70 forumov...

Mora dati vse to 70 forumov... Prezri URLjev... ali kaj?

Bo v redu, da dodate novo funkcijo... Vključi/izključi forumi... forum ID, ločene z vejico... ali izberite (CTRL + klik) sivega jezika forumi vključujejo ali izključujejo...

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

V tem trenutku vBET podpira ignorirajo jih del URL. Za igranog Prošnje, odprite novo nit v funkcijo zahtevo oddelku.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •