Glej priloženo zaslon strel. To se zgodi le z Google Chrome in Firefox na straneh CMS. Kot gost, se ne zgodi.
vBET nastavitve nastavljeni na Flags v top nogo.
Edit: Ne morem naložiti prilogo.
Tukaj je slika:
Glej priloženo zaslon strel. To se zgodi le z Google Chrome in Firefox na straneh CMS. Kot gost, se ne zgodi.
vBET nastavitve nastavljeni na Flags v top nogo.
Edit: Ne morem naložiti prilogo.
Tukaj je slika:
Prav tako na forumhome prevajalec zastave so pod forum bloki
Ali imate še vedno postavitev privzeto vBulletin na vašem forumu? Se vam zdi, da se zgodi na privzeto postavitev preveč?
Mi bilo na našem forumu preizkus in deluje v redu za postavitev privzeto. Prosimo, upoštevajte, da se, ko spremenite postavitev, potem lahko nekateri avtomatsko dajanje delo, ne kot je bilo pričakovano (zaradi drugih stilov - avtomatizacijo dajanje je preprosto besedilo združevanje na ustrezno mesto, ampak stilov lahko spremenite zaslon mesto). V takem primeru enostavno uporabite po meri nastavitev za mesto zastavice in jo nastavite ročno v ustrezno predlogo, ali spremembo zastave predlogo.
Yes. Smo ga tudi na našem testu forum - to je v redu. Avtomatizacija dajanje deluje v redu. To je vrh nogo. Samo postavitev je lutke in vrhu noge je nastavljena na kolono mesto. Lahko preverite v HTML kodi - zastavice so le na vrhu nogo vBulletin. Mi lahko preveri pa nekaj sloge za blok zastave bo spremenil položaj, če želite.
div oddelek:
Mi bo test pa je primerno tudi za druge lokacije zastave in, če je potem bo dodano v naslednji izdaji.Code:style="clear: both;"
IZDAL:
To bo rešilo vaših kabini vprašanja. Pravkar sem rechecked prvi številki še enkrat - in sem lahko reproducira (prvič pogrešam informacij o brskalnika).
IZDAL 2:
Samo preveri Opera, Chrome, IE, Mozilla - rešitev deluje OK, za vse tiste brskalnike na vse zastave mestih. To bo vključen v naslednji izdaji.
Nazadnje urejal vBET; 06-08-11 pri 18:48.
Hvala za popraviti!
Ni problema. To je že vključena v vBET4.4.1