tudi, ko vidite skupina bo povezava z razpravo so:
http://www.vbenterprisetranslator.co...gtitle% 5D.html
Hvala za note - mi bo to pravilno.
Popravljena - bodo vključeni v 3.3.0
Če sporočilo iz skupine so langtitle BBCode bo nato izvirno besedilo se prikaže v URL. Seveda bo na strani je treba prevesti. Glej tukaj za exmple:
http://www.vbenterprisetranslator.co...s/yahoooh.html
ni določen
glej url lang
da bodo enaki za vse jezike
Prevedla vBulletin Foundation (vBET)
in kaj abot zadnjih 2 odgovorov od mene v tej temi
Obe zadnji je bil z hiter odgovor in sem napisal v angleškem jeziku in deluje odlično whithout koli zastavo
ampak glej odgovor pefore jo uporabljam Objavi odgovor in ga bo pokazal angleško besedilo na področju zastavo, tudi to je angleška
vse razložiti
To je fiksna in dela tako kot je opisano:
"Če sporočilo iz skupine so langtitle BBCode bo nato izvirno besedilo se prikaže v URL"
To je treba na ta način, ker vBSEO ne podpira skupinske razprave v dobri način - to pomeni, da lahko spremenite URL, kot boste želeli (tako dolgo, kot je predpona OK) in ne bo 301 preusmeriti. Zaradi tega ne moremo podpirati prevoda tam, drugače bi učinek podvajanje vsebine. To je varno v primeru mest - tam redirects vBSEO če URL ni pravilen.
Da in zelo preprosta - Google trdi, da je v arabščiniNa tem forumu smo si zastavili, da sprejme odločitev Google, če je to v 0,1% prepričan o tem. Ampak mislim, da že veste, kako to deluje ...
Prav tako je res besedilo v arabščini - pod URLMi nismo tisti, ki bi Google algoritmi - prosim, ne streljaj messenger
Vaš 2. sporočilo nimajo povezave z arabsko - to je čista angleščini in Google priznano ustrezno. V prvi, uporabite govorilnice - angleščini in arabščini. Zdi se, da za Google je bolj arabski kot angleščini.
Prosim, ne spremeni to prvo sporočilo - I bo uporabil prav zdaj za preizkušanje vstavljanju izvirno besedilo tako, JavaScript - se zdi, da obstaja nekaj vprašanje s tem sporočilom in želim, da ga rešiti pred proizvodnjo (vBET 3.3.0 je danes objavljenem v nekaj ur).
EDIT:
OK - preizkušena in popravljena(Izdaja JavaScript)
Nazadnje urejal vBET; 17-01-10 pri 16:19.