Vodim spletno stran o BASE Jumping. Šport je mednarodni šport, vendar pred zdaj, mi ni mogel ponuditi nič drugega kot angleško informacije za vsakogar, ki pride na spletno stran.

Prav tako sem v lasti in vodijo zbirke podatkov za smrtnih žrtev za skoke baze. To si ne samo strani, naj spoštujejo in ne pozabite izgubljenih prijateljev, je to tudi dragoceno orodje za pomoč druge skakalci so na nekatere nevarnosti, ki so lahko resni! To znanje je ključnega pomena za reševanje življenj in je shranjena nešteto življenj. Vendar pa čutim, da sem lahko še boljši, ki jih omogoča vsakomur, ne samo angleško govoreči skakalci, da se naučijo in morda rešiti njihovega življenja ter

BASE Smrtni List - Blinc Magazine:: BASE jumping, padalstvo, jadralno padalstvo in

Smrtni Statistika - Blinc Magazine:: BASE jumping, padalstvo, jadralno padalstvo in

Poleg tega je dan, ko sem sproščena plugin, moj sitemap oddajo skočil iz 36.763 skupaj URL za 1.297.111 URL skupaj in sedaj sem povečala svoj štetje za 500 do 5000 novih URL-jev na dan. Moja promet se je podvojil, saj sem javnost to plugin in sem tako srečna, da imam.