Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: Potrebujete pomoč pisanje stran uporabnika Wiki za uporabo vBET

Lightbulb Potrebujete pomoč pisanje stran uporabnika Wiki za uporabo vBET

Želim ustvariti wiki stran
    prevod - Blinc Magazine:: BASE jumping, padalstvo, jadralno padalstvo in

To lahko moji uporabniki prebral, da jim bo pomagala razumeti, kako uporabljati vBET.
    Večina mojih uporabniki netehničnih, tako da stran res je treba generično. Vendar pa mora biti stran tudi prevesti in sem že 10 + jezikov, tepe svojo spletno stran.

Za vse tiste, ki želijo pomagati, lahko si jo vsi delimo tega dragocenega vira.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hi

Najprej - prosim nastaviti vBET prepoznati jezik samodejno. Boste našli možnost v vBET možnosti v Admin CP. Ne morem povedati, zdaj bo delo z vsebino wiki - To je odvisno ne uporabljajo ustreznih kljuke, vendar bo dokončno dela za vse vsebine vBulletin novo (delovna mesta, blogi, skupina komentarje, in tako naprej).

Ko zaznavanje jezika deluje - uporabnike samo pišejo v svojem jeziku in vBET (z uporabo Google API) ustrezno znamke sporočilo.

Prav tako vas prosimo tukaj si oglejte članek o vBET Bbkode: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

ho, ki ga uporabljate vaultwiki preveč

super lahko naredite vBET delo v straneh vaultwiki, jaz sem invalidnost vBET na straneh vaultwiki, ker vBET ne deluje na strani vaultwiki

lahko delite svoje htaccess prosim? tako da morda lahko naredimo bolje

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Integracija navodila za Vault Wiki: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

V primeru kakršnih koli vprašanj z integracijo - pišite obstaja

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •