Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 15

Thread: Usodna napaka: Ne morem redeclare vbseo_thread_seotitle () (niso zaključeni)

Države

Exclamation Usodna napaka: Ne morem redeclare vbseo_thread_seotitle () (niso zaključeni)

Oprosti, ampak ni zaprt.

Kot sem rekel, sem DID datoteka spremembe (glej kodo spodaj) in jo naložili (in ja, sem prepisali starega).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Postavil sem vbseo možnost Naj Non-angleški znakov v URL-
    Zamenjajte Vsebina "META ključne besede«? je izklopljen.

Link Type je nastavljeno na: VBSEO_URI

htaccess vpisi se dodajo

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    naložili in napaka se prikaže.

Torej, prosim nasvet

Hvala

StarBuG
    Nazadnje urejal StarBuG; 12-12-09 pri 10:54.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Edini razlog, zakaj se lahko prikaže to komunikacijo je, da vbseo_thread_seotitle funkcija je dvakrat razglašena. Zato je treba dodati, če ta izjava. Vse druge konfiguracije nimajo nič, da s tem vprašanjem.

Prepričajte se, da po tem, ko spremembe, ki jih dodane datoteke v ustrezno mesto (vem, da si napisal si, samo prosim preverite na strani strežnika ima to, kar potrebuje).

Če ste 100% prepričani, potem pa prosim PM me podrobnosti dostop do vašega FTP.

Države

FTP Dostop ni mogoče, žal.
    Dovolite mi, kaj morate vedeti, in bom ji.

Sem samostojni datoteko kot arhiv zip.

Jaz kramp vBulletin datoteke za skoraj 10 let.
    Dodajanje dve vrstici, od kod je, ni tako težko veš.

Obstajati mora biti problem nekje drugje

ps: datoteka Sem samostojni sem prenesli iz mojega živo forum o 20sek ago
    pps: sem vBSEO 3.3.1 teče in samo nadgradili na 3.3.2. Enak problem je po spremembah.
    Javno-zasebna partnerstva: moj charset je: ISO-8859-1 (v nemščini) Upam, da ni problem
    Nazadnje urejal StarBuG; 12-12-09 pri 19:11.

Države

Ok sem našel delno rešitev za problem.

Moja Nabor znakov je bil ustanovljen z velike črke (ISO-8859-1)
    Ko sem spremenil to, da vse male vBET dela razen za glavno stran forumu.
    (Moral bi tudi, da se v vašo namestitev ročno ali spremenite tako, da deluje z velike črke preveč )

Sprva sem mislil, vpisi v Določite domačo stran Vzdevki so problem,
    ampak tudi brez vnosov forum domačo stran storil je isto sporočilo o napaki.

V posebnih:
    Če Določite domačo stran Vzdevki je prazna, le angleški (prevod z domain.de / en / kot glavno stran forum) deluje
    Moj glavni jezik (domain.de) ne daje napako.

Če dodam vnose index.php in index.php? do Določite domačo stran Vzdevki potem / en / part gets črtasto iz url in tako angleški in nemški jezik ne dela.

Prosimo, nasvet

ps: odhodu Določite domačo stran Vzdevki Prazna mi daje malo bolečine v želodcu saj gre za resne PR puščanja 3 glavni forum URL-jev (index.php, index.php? in /) so prisotna
    Nazadnje urejal StarBuG; 12-12-09 pri 19:53.

Hi.

O spodnji in zgornji primer - je zadeva samo za utf-8 charset in je opisan v priročniku. Vaš sprememba nima nič opraviti z "Ne morem redeclare vbseo_thread_seotitle ()"-. Saj ste v php tako dolgo si predstavljate, da to izraža se jasno pravi, da je funkcija je bila že razglašena anc ne more biti redeclared Torej bi moralo biti naključje, ampak dobro sporočilo, da nimate tega vprašanja več.

O novo. Prosimo, poskrbite, da imate dobre vBET konfiguracijo in htaccess -. Še posebej, če vaš forum je v podimeniku v URL. vBET možnosti v glavni kategoriji, so pomembni - preverjanje teh in preberite opise - Ne uporabljajte, če ni primerno.
    Ne morem vam povedati, da veliko več, ker niste dali sporočilo o napaki, ali pravi forum URL. Prosimo, PM me naslov vašem forumu, da bom lahko videli to vedenje.

Države

Hi

Moja Forum je www.patientenfragen.net
    Forum ne teče v podimeniku.

Glavni nastavitve so:

Google API Key (problem z in brez ključa)
    Forum jezik: nemščina
    forum directory: prazno
    forum glavno domeno: prazno
    povezava vrsta: VBSEO_URI
    prevod povezavo vrste: Create URL, v skladu s SEO povezavo soglasje (tj. "/ en / naslov ')
    da imenikov: prazno

. Htaccess
    # Comment naslednjo vrstico (dodamo "#" na začetku)
    # Onemogočiti mod_rewrite funkcij.
    # Pozor: še vedno je treba onemogočiti kramp v
    # Nadzorni plošči vBSEO ustaviti url preoblikuje.
    Možnosti + FollowSymLinks
    Na RewriteEngine

# Nekateri strežniki zahtevajo Rewritebase direktive, da se
    # Omogočena (odstranite "#", na začetku za aktiviranje)
    # Pozor: ko je vključena, morate vključiti poti
    # V mapo koren vB (tj. RewriteBase / forums /)
    RewriteBase /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Patientenfragen \\. Net $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /?? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & preusmerjen = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ / (en |?? De )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & preusmerjen = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI} (admincp / | modcp / | chat | cron | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule ^ ((arhiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Ne morem vam pokažem vedenja v živo, ker potem moj forum ne bi bil ustrezen v tem času.

Prosimo, nasvet

ps: sem testiral velikimi in malimi črkami in še vedno deluje. Ne vem, zakaj je bolje delal po prvi spremembi.

O tem, zakaj to ni delovalo po prvi spremembi charset - kot sem napisal, da je naključje, imam nekaj teorij, kaj se zgodi potem (vem, da si poskrbel za to - tisti ale le splošne teorije o teh vprašanju ne gre za vas in vašega primera):
    - Bi se lahko datoteka spremenilo v napačno smer
    - Bi lahko naložili datoteko, preden je bila shranjena spremembe
    - Bi lahko datoteko naložiti na strežnik, v imenik narobe, tako da vBSEO še videl starega
    - Strežnik dobili neumen in prezreti dejstva, da nova različica datoteke se pojavi delajo še na staro (ta se včasih zgodi - dobro zdravilo je save file znova in znova naložite)

Toda točka je - to je zdaj del delovnega

O dejanske izdaje - sedaj je vBET onemogočena, tako da nisem mogel videti vedenje. Ali je možno, da jo vključite, in ne kažejo zastave (po meri mesto) - tako da uporabniki ne bodo tja in bom lahko to preveri ročno?

Vaš vBET konfiguracijo se zdi ok, prav tako. Htaccess datoteko. Ena forum je nekaj podobnega, vendar pa nered nekaj v vBSEO konfiguraciji in vBSEO zaposleni, ki jih določi. Preverite pa lahko vBSEO ta nered, ki jih meri preusmerja. Prav tako lahko preverite ne komentira "RewriteBase /" help - je pa samo streljanje.

V tem trenutku ne morem povedati več. Bom moral to videti in morda bom potrebujejo dostop, da vam več podpore. Prosimo, vsaj dajte mi sporoči napako, ki jo vidite, ko želite prevesti glavno stran. Prav tako upoštevajte, da se ne smete dodati jezik URL privzeti jezik za forum (ne deluje na ta način - za privzeto boste morali normalno povezave).

Prav tako sem malo izgubil z opisom vaše vprašanje, zato dotika, da bi bilo veliko bolje. Če ste seznanjeni o varnostnih vprašanjih, nato pa lahko ustvarite začasno računov za podporo ali se preizkus forum z isto konfiguracijo. Z veseljem vam vso našo podporo, vendar morate, da nam omogoči začetek tega. V tem trenutku lahko samo ugibati, kaj v resnici dogaja.
    Nazadnje urejal vBET; 13-12-09 pri 20:43.

In še strel - iščejo na vašem pravilih vBSEO privzeto poskusite spremeniti:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Za:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Države

Napaki sem dobil na glavni strani je

Usodna napaka: Ne morem redeclare vbseo_thread_seotitle () (prej prijavljeni v / pot / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) v / pot / vbenterprisetranslator_seo.php on line 43
    Ne morem dokazati, to vedenje do vas, ker potem moj forum ne bo delovala, tudi če se odstranijo zastave.
    Napaka je vedno prisotna na glavno stran forumu z in brez prevoda. Vsi drugi strani dela v redu.
    Jaz lahko ogledate sub forumi, teme, ki jih v obeh jezikih, tako da na koncu vBET deluje v redu.
    Šele ko sem poskusil glavni forum, stran, ki je www.patientenfragen.net napaka in kaže stran ne naloži.
    Ni pomembno, če sem dostop preko domene neposredno ali prevod www.patientenfragen.net/en/
    Moj glavni jezik (ki je domain.net ni domain.net / de /), kot tudi angleški prevod ne deluje, ko htaccess spremembe so prisotni.

Vaš komentar htaccess ne pomaga.
    Tudi odstranjevanje rewritebase ne naredi trik.

Moja vBSEO meri reportaža pravila so:
    "Indeks ^ \\. Php \\? Page = regeln '=>' regeln.html '
    "Indeks ^ \\. Php \\? Page = Impressum '=>' impressum.html '
    "Indeks ^ \\. Php \\? Page = AGB '=>' nutzungsbedingungen.html '
    "Indeks ^ \\. Php \\? Page = Varstvo podatkov '=>' datenschutzerklaerung.html '
    "Indeks ^ \\. Php \\? Page = notfallnummern '=>' notfallnummern.html '
    "Indeks ^ \\. Php \\? Page = links '=>' links.html '
    "Indeks ^ \\. Php \\? Page = impfkalender '=>' impfkalender.html '
    "^ Werbung \\. Php '=>' werbung.html '

"^ Vbglossar \\ php \\ do = showcat & catid = (\\ d +) in cattitle =(.*)'=>' lexikon / 2 $ -.? $ 1 /"
    "^ Vbglossar \\. Php '=>' lexikon /"

"^ Zasebnih \\. Php \\? Do = showpm & PMID = (\\ d +)" => "zasebni-Nachrichten / $ 1.html"
    "^ Zasebnih \\. Php '=>' zasebnega Nachrichten /"

"^ Faq \\. Php \\ faq =? Vb_faq '=>' Hilfe / vBulletin / '
    "^ Faq \\. Php $ '=>' Hilfe /"

"^ Koledarju \\. Php $ '=>' Kalender /"
    "^ Koledarju \\. Php \\? C = 1 $ '=>' Kalender /"
    "^ Koledarju \\. Php \\? (C = 1 &)? Do = (display. +?)(& leto =)?$' => 'Kalender / 2 $ / [NF]"
    "Koledarski \\. Php \\? (C = 1 &)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [NF]"
    "Koledarski \\. Php \\? (C = 1 &)? Do = (display. +?) & Nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [NF]"
    "Koledarski \\. Php \\? (C = 1 &)? Teden = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' $ kalender/woche- 2/nojs / [NF]"
    "Koledarski \\. Php \\? (C = 1 &)? Mesec = (\\ d +) & leto = (\\ d +) & nojs = 1 '=>' Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF]"
    "^ Koledarja \\ php \\ do = getinfo & (c = 1 &) dan = (\\ d +) -.?? (\\ D +) - (\\ d +) (& c = 1) $? '=>' Kalender / $ 2 / $ 3 / $ 4 / "
    "^ Koledarju \\. Php \\? Do = getinfo & e = (\\ d +) (& dan = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $ '=>' Kalender/ereignis- $ 1 /"
    "^ Koledarju \\. Php \\? (S =&)?( c = 1 &)? (Teden =)? Mesec = (\\ d +) & leto = (\\ d +) (& c = 1)? (& Do = displaymonth)? $ '=>' Kalender / 5 $ / 4 / "
    "^ Koledarju \\. Php \\? C = 1 & teden = (\\ d +) (& do = displayweek & mesec =.+?)?$' => 'kalender/woche- $ 1 /"
    Omogoča dostop do moje življenje lokaciji ni mogoč zaradi varnostnih razlogov, žal (še Jelsoft služb ne bi dobili dostop od mene).

Naj vedo, kateri infos, kar potrebujete, in sem vesel, da jim za vas.

Lahko si moj email vbseo_all.xml nastavitve, če mislite, da je konflikt vbseo. Pošljite mi vaš e-poštni preko PM
    Nazadnje urejal StarBuG; 14-12-09 pri 09:55.

Države

Ko sem se Force Forum Root kot domačo stran? do NO potem patientenfragen.net / en / deluje
    kot tudi patientenfragen.net / en / index.php

Vendar pa patientenfragen.net (nemški, glavni jezik) še vedno ne deluje (glej sporočilo o napaki zgoraj)

VENDAR patientenfragen.net / index.php deluje

Vse več idej?

Če imate MSN ali ICQ, pošljite mi svoj ID in lahko bom pokazal vedenja v živo

ps:
    Ne želim uporabljati niti index.php index.php?

Sem jih odstranijo iz Določite domačo stran Vzdevki ko sem namestil vBET ampak mi res ni bilo všeč.
    Prosimo, da se spremembe v prihodnosti.
    To je resen PR pušča vprašanje!
    Nazadnje urejal StarBuG; 14-12-09 pri 10:15.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •