OK tako. Bil sem izgubljen, saj v prejšnjem sporočilu sem videl, da gre za uslužbence, ki niso za vse člane. Zato sem bil prepričan, kaj bi morala za to res obstaja.
Zdaj razumem (žal, če ga je napisal pred in je moral ponoviti).
Vaša zahteva preveč edinstvena za vaš forum je treba vključiti v uradno objavo. Torej mi ne nameravate vključiti v vBET. Še posebej, da se z samodejnega zaznavanja omogoča, da res ni potrebno in kot je dejal Albert Einstein "naj bi se stvari čim bolj preprost, vendar ne enostavnejših". Menimo, da daje take gumb bo samo zmedlo uporabnike, ki bodo mislili, da jih je treba, da ga kliknite v primeru pisanja v katalonščini. In ta znižuje uporabnost foruma. Preprostejša rešitev -, kot samo napisati, kaj želite in pustite, da sistem ni vseeno za ostalo - so boljše za uporabnike, v našem mnenju.
Ampak vam lahko pomagamo tako, da dodate gumb.
Kot sem že napisal bo enostavno, če boste uporabili že obstoječo funkcionalnost in samo spremenite videz to. Torej vBET že ve, kako zaviti v lang BBCode, glede na dodatne prispevke urednik. Vse, kar resnično potrebujemo, je, da spremenite videz je (imamo gumb, ki ga želite samo gumb) in ga tudi vedno (smo vključujejo predvsem stanju).
Torej - že veste, kako dodati gumb, kot kaže slika tudi v prvi post. Kaj boste morali, da je:
1. vključevale skrite polje:
Code:
<input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
2. Vključi preprosto Java Script, ki bo prišlo iz katalonske kodo (ni preizkušen):
Code:
<script language="javascript">
function vbet_setCatalan(){
document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
return false;
}
</script>
Prosimo, upoštevajte, da lahko naredile sistem bolj zapleten, da se določi / unset gumb
3. Execute funkcijo Java Script, ko kliknete gumb. Torej, v vašem gumb dodajte:
Code:
onClick="vbet_setCatalan()"
Če ne želite, da bi bolj kompleksne funkcije (ki bo lahko tudi unset vrednost), potem si lahko samo določene funkcije v telesu atribut onClick in ne vključujejo java script kot funkcija sploh.
Prav tako upoštevajte, da se, če želite, da je prijazen do uporabnika misliš, da bi dodali ta gumb kot preklopni gumb, tako da bo uporabnik seznanjen je že vklopljen ali ne. To bi bilo vse veliko enostavnejša, če želite dodati polje tam namesto gumba, vendar z gumbom je možno tudi, da ga bo, samo bolj zapletena, če želite, da ga bo desno (tako nastavitev in unsetting)
Prosimo, upoštevajte, da se bo sprememba vidna po tem, ko uporabnik zavezuje sporočilo - tako se bo uporabil na strani strežnika.
Če želite, da se delo na strani brskalnika, potem vam ni treba 1. korak - samo Java Script funkcijo (pritrjena na gumb), ki bo z id (ali po strukturi, če ne more napovedati urednik id) območje urejevalniku besedil in dodati vsebin odpiranje in zapiranje lang BBCode. V tem primeru vam tudi ni treba skrbeti za katero koli preklopni gumb (uporabnik bo šele videli, da je že dodan v editor). Tako bi morali preveriti, da je že zavit (se besedilo najprej lang BBCode) in prezreti gumbom kliknite v takem primeru (da bi se izognili zavijanje večkrat).
Obvestite pa boste potrebovali bolj pomagali tukaj. Če je odgovor pritrdilen - povejte, kjer je še posebej.