Majhne zastavice ne kažejo na moj mobilni slog. To je mod:
Lahka Style za majhne naprave zaslona (mobilni telefon, mobilni ******,, Android) - vBulletin.org Forum
Mobile stil link: Windows 7 Teme - CreativX
Majhne zastavice ne kažejo na moj mobilni slog. To je mod:
Lahka Style za majhne naprave zaslona (mobilni telefon, mobilni ******,, Android) - vBulletin.org Forum
Mobile stil link: Windows 7 Teme - CreativX
Ali obstaja način za odpravo te prosim?
Prosim, pošljite mi URL, da natančno strani sem lahko videl. Mora biti nekaj narobe v URL slike. Moram pogledat. Najverjetneje povezave so relativne in vaše URL kaže na napačen imenika in ni osnovni zbirki podatkov. Still - potrebo, da se preveri, da vam rešitev![]()
Najprej gredo v mobilnih stil. Ti samo sledite tej povezavi na vašem računalniku:
Windows 7 Teme - CreativX
Nato pojdite na to temo:
Windows 7 teme: Spaceship t3 z tono3022
Nekaj delovnih mest v prvem, da je nit je stran, ki jo lahko vidite manjkajoče zastavice.
Ena stvar, hitro - ne smete uporabljati te vrste predstavitev prevoda za te strani.
1. Treba je čim bolj preprost - ni slik, če ni potrebno (na mobilnih telefonih vam lahko zaračuna za vsak kilobajt podatkov)
2. Skripte za ogled originalnega besedila ne delujejo, saj so primerne skripte vBulletin ni vključen tam (in ne bi smelo biti, ker vsak kilobajt podatkov je pomembna)
tako da raje preveri, kako so te slike vidne Predlagam, da dela na tem, kako pokazati na te strani le prevedenega besedila brez kakršnih koli dodatnih informacij. Ampak najprej moram vašo odločitev - slike ali čim bolj preprost?
Ja, imaš prav Michal. Jaz ne mislim o tem. Če ni težko, bi cenil, če bi lahko šel za čim bolj preprost. Najlepša hvala!
Prosimo, podrobnosti dostop PM.
Rešitev je, da uredite predlogo vbenterprisetranslator_inpost_translate za vaš mobilni slog in odstraniti vse dele ni potrebno. Na primer pustite samo to:
To se že izvaja na strežniku. Če želite spremeniti v drugo obliko, prosim, spremenite predlogo<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->{vb:raw prevedeno}<!--vBET_ENTA-->![]()
OK, super zadeva. Hvala Michal!