Pravkar sem videl, da v obiskovalcu sporočila, so prevedena imena. Glej priloženo screenshots.
Prosimo, svetuje, kako popraviti to. Hvala.
Privzeti jezik:
Drugi jezik:
![]()
Pravkar sem videl, da v obiskovalcu sporočila, so prevedena imena. Glej priloženo screenshots.
Prosimo, svetuje, kako popraviti to. Hvala.
Privzeti jezik:
Drugi jezik:
![]()
Prosimo, PM me URL na to stran, podatke za dostop do FTP in Admin CP, in ga bom rešila.
Vse podatke je bila poslana v PM.
Rešeno in bodo vključeni v naslednji izdaji.
Za hitra rešitev:
1. Pojdi na Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager in kliknite Dodaj novo Plugin
2. Set vrednosti:
- Izdelek: vB Enterprise Translator
- Hook lokacija: visitor_messagebit_display_complete
- Naslov: Ne prevajajo v uporabniških imen obiskovalcev sporočil
- Izvedba vrstnem redu: 5
- Plugin PHP kodo:
- Plugin je aktiven: YesPHP Code:
global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['musername'] .'<!--vBET_ENTA-->';
$message['username'] = '<!--vBET_SNTA-->' . $message['username'] .'<!--vBET_ENTA-->';
}
Bik sem že jo nastavite na vašem forumu - prosimo, potrdite rešitev deluje.
Yep. Potrjujem, da deluje na CreativX. Hvala Michal. Naredil bom popraviti za svoj drugi forum.
Samo ena majhna stvar, sem opazil. Na dnu sidebar na strani s profilom, je blok z navedbo "Last obiskovalce v svoj profil. Vidim tam so uporabniška imena vedno prevedena. Žal mi je za nevšečnosti!
To se lahko zdi kot majhna vprašanje v oči nikomur, vendar bi rada vse, da dela 100%. Tako lahko prosim pogledati v zahtevi moj zadnji post je. Hvala.
Oprosti - sem ga pogrešal. Si že potrdili, da je rešen, zato sem moral zgrešiti zaradi statusa. Prosimo, odprite novo temo za to - novo izdajo novo temoNa ta način vemo, kaj smo upravljanje, ant je to res v pomoč v primeru, ko so hitri popravki, hroščev vračajo, ali nekdo išče podobno vprašanje in tako naprej.
Tako je žal za težave - samo prosim kopirati vaš post na novo temo, mi pa bomo poskrbeli o tem![]()