Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: Kazalo URL je ponaredek ali resnično?

Default Kazalo URL je ponaredek ali resnično?

Text automatically translated from: German to: Slovenian
    Translated text
    Ob prvem želim reči, da mislim, da vBET za iznajdljiv izdelek, ki vsak cent je vredno stroškov, ki jih

Zemljevidi mesta so pravilno url url je takole:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    ali samo URL je takole:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Prosim, ker zame, da je ključna prodajna točka. Za URL-jev, kot je ta:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    v kazalo, so neumnost, ker so s 301 preusmeriti na
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    je treba posredovati in zemljevidov sta pravilno URL, niso narobe narave.

Prav tako sem želel vprašati, če zapišemo v URL-Sitemaps in forumih uporabljam samo forum URL ni nit URL v kazalo

najlepša hvala za pomoč

ps zakaj poslali v prispevku je, da je prepovedano objaviti povezave do drugih spletnih strani, ko še nisem storil? Sem objavil le na levi strani te strani

Original text

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hi.

V tem trenutku, ko boste povezati z vBET generator sitemap ste pragovi niso prevedeni povezav v kazalo. vBET prevaja povezave v vašem forumu, tako da bo Google in drugi pajki najdejo in se bo indeks vaših prevedenih strani.

Prosimo, upoštevajte, da imamo že načrtovanih rešitev za podporo generaciji kazalo s povezavami že preveden (glej tukaj za podrobnosti: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). Nimamo javnost datum za to še ni. Najprej bomo dodali druge motorje prevod podpore za vBET3.x (zdaj je samo v vBET4.x) in po tem bomo izvajali druge funkcije - vključno s podporo prevedeno povezav za generator kazalo. Ne pozabite, da je integracija z generator sitemap ni potrebno sploh - to je samo pomoč za Google, ki bo verjetno, da vaše strani indeksirane hitreje, še vedno takšne, kot so indeksirane tako ali tako po zaslugi roboti Google.

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo prihodnosti kar vprašaj

Translated text
    wow hiter odziv, hvala.

Ok to je dobro, da se načrtuje, da vključi prevedeni URL za kazalo.

Google zasleduje na žalost le določeno število URL-jev, ki imajo 301 preusmeriti tako da bi to funkcijo lahko zelo koristno in pomembno.
    Imam na moj forum, ne da bi to funkcijo približno 26.000.000 301 redirects, ki bi kaznovala Google

Bral sem skozi to tukaj: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Predvideno je tudi, da je FORUMI url doda kazalo?
    Do sedaj, samo nit URL vstavi.

Imam 1200 in 500.000 Forum teme so torej le forumih v URL moje Kazalo je, da bi bilo pomembno zame, da je forum url v kazalo so.
    Je to mogoče?

Zadnje vprašanje.
    Ali je mogoče neizpolnitve obveznosti s celotno forum v enem jeziku v drugem jeziku?

Primer.
    Imam nemški forum in da bo to vedno in za vsako prikazana v angleškem jeziku, je to mogoče?

Zato, ker lahko naredim kopije forum na lastno področjih v različnih jezikih
    Original text

V tem trenutku kazalo postopek integracije ne vključujejo dodajanje povezav forum za prevedenih strani. Seveda je možno - samo mi ni bilo vprašanje o tem, preden tako da ni bilo mar prej.

Vse več vprašanj

Translated text
    ok, ker je vprašanje; =)

Zato sem sprejel nemškega foruma (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) In prav tako želeli angleškem uporabnik lahko preberete to.
    Potem sem namestiti vBET in sem na URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    nemške različice in
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    angleška različica. To je v redu, če želim nemškem in angleškem uporabniki delijo platformo skupaj.
    Ampak, če želim nemškem in angleškem uporabniki imajo svoj forum, potem bi bilo bolje naredim kopijo Forum
    Potem sem dve nemški forumih.
    eno področje, da
    HTML Code:
    deutsch.de
    za nemške in enega uporabnika na domeni
    HTML Code:
    englisch.com
    za angleščino uporabnike. To omogoča uporabniku, da se glasi stari angleški nemški prispevkov v forum englisch.com bi seveda angleščini privzeto.

Torej sem imel dve neodvisni odbor neodvisnih vsaka s svojim jezikom in lastno domeno.

Sem izrazil moja ideja, da razumete?

Je koristno.
    Google ne točke 10 milijonov strani z domeno.
    Vendar 10 milijonov strani indeksira google 50 domen
    Original text
    Nazadnje urejal Alpha; 28-06-11 pri 15:33.

V tem primeru vam ni potrebno vBET sploh ... Pravkar Voštana mast 50 en jezik forumih. Torej, kaj za prevode? Ne pozabite, da bo to zelo drago za vas - 50 dovoljenj za vBulletin in morda drugih plačanih plugins. Prav tako bo 50 plošče porabijo veliko več sredstev (CPU, spomin).

Translated text
    Na žalost to ni tako preprosto.
    Imam nemški forum, ki ima 1.500.000 delovnih mest. Te napotitve so seveda na voljo tudi v vseh jezikih.
    Podlaga, kot osnovne, kot je bilo.
    Vem, da sem lahko 50 novih forumov, edini razlog, da mi ni jasno.
    Zakaj bi moral biti 50 novih praznino forumih razlogov, vendar, če imam 1.500.000 delovnih mest, kot vsebina?
    Ampak samo v enem jeziku
    Ta vsebina predstavlja gospodarski dejavnik se lahko pomnožijo s prevodom v različnih jezikih.
    Samo 100x deluje bolje na ločenih področjih, na katerih lahko odbor nato prevajanje razvija neodvisna stališča.

Prvi dejavnik stroškov je drugotnega pomena. Nemški forum je zmanjšana za stroške server 100-200 **** zaslug.
    Če angleški kopija doseči le 10% dostojanstva, ki bi še vedno imela dobiček. Ni forume na nove stroške strežnik z obstoječim strežniki niso zaposleni imajo dovolj rezerve. To bi jih imeli le licenco stroškov.
    Prav tako ne želim, da bi 50 forumov naenkrat, ampak vedno eden za drugim

Ampak mislim, da sem našel rešitev.
    v htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Če bi dejansko delajo.

Ampak nazaj na temo
    OK bom poskusil najti nekoga, sem jaz, ki se lahko vključijo forum URL v zemljevidu spletnega mesta.
    Potem bom kupil vBET.
    Hvala za pomoč

in se vam zahvaljujem za to veliko programa
    Original text

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •