Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: Neprevedeno naslov v forumhome

Brezupen

Default Neprevedeno naslov v forumhome

Hi all, sem opazil, da so v forumhome naslov niti ni prevedena (če pogledaš zdaj na Microsoft Office Help - Microsoft Office Razprava - Excel VBA Programiranje - Dostop Programiranje pomaknite se navzdol do Vnašanja forum, boste videli eno, ki se začne "Hola...." v forumdisplay to kaže kot "Pozdravljeni,....", ki je v redu) ali je bug ali sem mssed nekaj pri nadgradnji ali v vbseo ali .htaccess?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Kot vidim, se pretvorijo svoje naslove. O ta je tudi spremembe URL med prevodi. Vidim, da na vašem forumu glavni strani in v subforum se prikaže malo drugačen naslov - Mislim, da je zato, ker so cut naslov v domu forumu. Ali tega naslova je zavit v langtitle BBCode? (Lahko preverite tako, da greste na napredne izdaja.

Brezupen

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Kot vidim, se pretvorijo svoje naslove. O ta je tudi spremembe URL med prevodi. Vidim, da na vašem forumu glavni strani in v subforum se prikaže malo drugačen naslov - Mislim, da je zato, ker so cut naslov v domu forumu. Ali tega naslova je zavit v langtitle BBCode? (Lahko preverite tako, da greste na napredne izdaja.
    Ja, če sem poglej v načinu naprednih urejanja je to [langtitle = es] HOLA todos [/ langtitle], kot lahko vidite, da je ne dolgo naslova tudi jaz ne vem, zakaj bi se prireže in nato prikaže neprevedeno ?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Bom poskusil, da jo reproducira na moj test forum

Brezupen

Ok Veselim se zaslišanje od vas

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by Simon Lloyd View Post
    Ja, če sem poglej v načinu urejanja naprednih ima to HELLO VSEM, kot lahko vidite, da je ne dolgo naslova tudi jaz ne vem, zakaj bi se prireže in nato prikaže neprevedeno?
    Ok - tako po mojem mnenju zdaj, ni vseh vprašanjih. To je dolg naslov, vključno BBCode. Torej ste jo okrnjena vBulletin (kot lahko vidite imate pike tam, tako da je bil program prireže). vBET je posebno kodo, ki najde naslove z odrezanimi langtitle - če je tako ugotovila nato konec langtitle BBCode se doda naslov in njen prevod. Zato, ko ste na strani forum jo vidite, kot je treba - ob ugotovitvi, se je zmanjšala tako je bil preveden celoten naslov. In ko ste na forumu glavni strani, videti kot zadnji odgovor potem je znižala za vBulletin, vBET je obdelal in prevaja cut naslov - to je razlog, zakaj imate druge rezultate prevajanja (nekaj drugega je bilo prevedeno). Vse je v redu.

In kot se spomnim se to pokaže na vašem forumu. Bil sem tam in videl to - vprašanje je bilo, da druge rezultate, prevod je bil na glavno stran forumu in na strani sub-forum.

Če želite, da bi se izognili vaš naslov prekinitvi vBulletin, nato pa pojdite na vaš Admin CP in nastaviti vBulletin parameter za to odgovoren (Last Thread Naslov Največja prikazane znake).

Obvestite se je to pomoč in rabiš vse prihodnje pomoč tukaj
    Nazadnje urejal vBET; 29-06-11 pri 18:06.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •