Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast
Rezultati 11 do 20 od 24

Thread: VB 4.1.4 in 4.2.3 vBET - nered

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Bil sem tam prav zdaj, vendar pa dostop do podatkov za ponaredek admin račun, ki ste ga ustvarili ne deluje več.

Brezupen

Quote Originally Posted by vBET View Post
    In to je stvar - sem bil preverjanje poljski Kot vidite - nič ni jasno ... Še posebej, če pišete na isto delovno mesto, ki se zgodi, za vse prevode in očitno ne za poljski prevod

Imam 3 ponoči zdaj, zato bom preveril kasneje. Upam, da je v redu za vas

PM je na poti z novimi ponaredek admin

Pravkar sem ga še enkrat chcked. Primerjal sem pozorno ni preveden newreply.php s prevedenimi newreply.php in sem našel nobenega vprašanja css ...

Jaz res ne vidim problem. Mogoče ne vem, kje iskati. Prosimo, da EXACT navodila. Korak za korakom. Brez besed, kot "vsako". Daj točno nit za začetek, natančen prevod iti, natančna vrednost pisati v hiter odgovor, pred prehodom na naprednih eno. In opišite, kaj vidiš narobe, potem pa - po zamenjavi.

Brezupen

Če bi lahko samo upload nekaj slik ...

Verjemi mi, am se natančno. Problem je viden za mene v vse teme - ni pomembno, katero boste kliknili na.

Enako z jezikom pod zastavami vrhu. Ni pomembno, katero izberete.

Gremo:

Vaš privzeti jezik nastavljen na poljskem v usercp preskusne lutke admin račun, tako da, ko se prijavite v vas bo ogled forum / PL /

Pojdi na forumhome in kliknite na vse nit.

Kliknite na 'post edit "z dne vse Objavi

Kliknite na "go naprednih"

Moral bi videti nobenih težav na kateri koli stopnji.

Zdaj,

kliknite na vse zastavo, pod navbar (ne poljsko zastavo očitno )

Pojdi na forumhome in kliknite na vse nit.

Kliknite na 'post edit "z dne vse post (boste videli nered začetek ...)

Kliknite na "go napredni", da vidite vse kotičke nered.

Edit:

Lahko opravljajo enake trik z odgovori na nit, nato pa "go napredne"
    Nazadnje urejal norku; 16-06-11 pri 22:14.

Jaz očitno ne vidite kaj misliš ... Ampak sem ugotovil, da ste vključili možnost, ki prikazuje Google zahtevke in čakalne dobe - to spremeni rezultate samo za administratorje (dodajanje informacij o prevesti povezave pred celote podatkov odziva), tako da morda je to vzrok. Prosimo, preverite svoje rezultate z izklopljeno opcijo Prevajanje odzivni čas.

Če se še vedno zgodi, potem pa prosim mail me nekaj posnetkov zaslona z izpostavil področja, ki so narobe. Pravkar sem v primerjavi vsak del strani z rezultati s poljsko in italijansko prevajanje in vidim nobene razlike v postavitvi. Ali ste neobdelana svoj račun, navodila, ki ste jih naredili za nas?

Tudi še ena stvar, ki lahko tukaj najbolj pomembno - kateri brskalnik ste uporabili? Kot sem dejal, da potrebujemo TOČNO navodila. Moramo vedeti, da si na vsakem koraku. Od samega začetka - tako da odprete brskalnik X. ..
    Tudi navodila si dal zdaj ne morejo prah ... moram gost kaj misliš.
    1. Ni vse povezave z imenom "forumhome" v poljskem prevodu (upoštevajte, da se domneva, da sem tam). Kateri vam pomeni? To tisti, ki se imenuje "Home" v angleški različici in "Forum". Če je "Forum" - za kaj - si napisal sem se začne pri / forum / pl ...
    2. Po zadnji korak v 1. poglavju se ne morem je prvi korak v 2. točki, ker ni prikazana zastave ...

O ", boste videli nered začetka" - kaj misliš s tem? Če mislite, da je vsebina v editor je že preveden (ni izvirno besedilo), potem je to vprašanje znana in že popravljen v vBET4.4.0 (glej tu za informacije o tem vprašanju: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9003). Če gre za nekaj drugega, potem spet ne vem, kaj je o tem ...

Prosimo, upoštevajte, da se v mnogih primerih bi vam dal opis biti dovolj prvič. Še vedno v primeru, kadar imamo vprašanje, kaj pomeni stranko in ne moremo reproducirati potem moramo vedeti natančno stvari počne. Prosimo, da nam slike - morda smo se s temi vprašanji, vendar je pogrešal. Če bomo videli nekaj drugega, da na slikah potem moram vas še enkrat za navodila, vendar zelo natančno. Brez kakršne koli bližnjice. Kam iti, ki povezujejo kliknili (ki jih dejansko vidno povezavo ime - na vsaki prevod bo ime, ki se razlikuje). Ampak mogoče pa je le en brskalnik vprašanje, zato vas prosimo, da nam ime brskalnika, ki ga je bilo preverjanje. Mi je bilo z uporabo Opera za to.
    Nazadnje urejal vBET; 16-06-11 pri 22:35.

Brezupen

Hi,

Št še vedno isti. Če greste na svoj usercp in postavil nov jezik default (vsak jezik) in nato shranite. Kaj vidiš? Boste vedeli, kaj mislim s "zmešnjava", ko jo vidite. To je zelo očitna. Uporabite Firefox. Uporaba IE - slabše
    Nazadnje urejal norku; 16-06-11 pri 22:45.

Zdaj sem na strani / si forum / pl / usercp.php ni sprejel nobene spremembe in ne more, ker ni prevodi rezultati - polovica besedila manjka. To izgleda kot imate Google povezavo vprašanje. To kar je že prikazana je enostavno že cached in počitka, ni mogoče prevesti zaradi povezave izdaje Google.

/ Do-not-upload/tools imenik), da svojo domeno glavnem imeniku. Pojdi na brskalnik, napisati url vaša_domena / googletest.php in povedal, vidite vse napake.

To je razlog, zakaj sem vam napisal, da EXACT povezave, kam se obrniti - nisem mogel videti to vprašanje na že cached rezultate, če je to res Google povezava vprašanje in izgleda.

Prosimo, da povem, kaj so rezultati preskusa Google. Prav tako bomo preverili, da sami, ko boste že na strežniku.

Brezupen

Začetek Prevod
    Rezultat testa: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test napaka:
    Povezava čas (ms): 47,6909179688

"Natančno" je točno samo, ko je očitno problem. Pravkar sem natovorjen forum, v IE in je glavna vprašanja, ki ni imela nekaj ur nazaj. Težave sem opisal, da vas čez dan so se dogaja, kot sem jih opisal. Bil sem natančna ...
    Nazadnje urejal norku; 16-06-11 pri 22:51.

Brezupen

V tem trenutku je problem s postavitvijo strani pa zamočil, ki jo povzroča spreminjanje privzetega jezika za vse druge. Videli boste, kaj mislim, če to storite z lutko račun. Pojdi na vaš usercp in spremenite vaš privzeti jezik. Razen, da je nastavitev. Kaj vaša usercp stran videti? Spreminjanje privzetega langiage nazaj na poljski in shranite. Izhod usercp in pojdite na forum oglasi. Kliknite na špansko zastavo. Pojdi na vsak post in poskusite to urediti. Videli boste, kaj mislim.
    Nazadnje urejal norku; 16-06-11 pri 23:00.

Ste pozabili vzeti enega pomembnih informacij - I ni bila sposobna spremeniti jezik uporabniškega privzeto, ker prevod testx manjka - ni bilo povezave za to.

Imeli ste zdrobljen cache. Pravkar sem izklopljen baze podatkov predpomnilnika in uporabnika CP stran izgleda lepo zdaj. Sem ga obrnil na še enkrat in to je lepo. Pravkar sem očistiti celoten predpomnilnik, da se prepričajte, da ni cache vprašanje.

Preverite pa še vedno vidite vprašanje opisali. Če je odgovor pritrdilen potem obiščite in začasno onemogočite predpomnilnika. Preverite pa še vedno vidite vprašanje z predpomnilnika onemogočena. Vključite cache na enkrat.

Po googletest.php nimate kakršne koli povezave vprašanja zdaj.

Po čiščenju cache sem ocenili vašo navodila v brskalnik Opera (verzija 11,11):
    - Od CP uporabnika sem spremenil jezik uporabniškega privzeti obrazec poljščina nemščina. Stran izgleda lepo in je v nemškem prevodu.
    - In potem še enkrat spremenila v poljščini - še vedno lepo in v poljskem prevodu.
    - Went v borzno kotacijo forum v poljskem prevodu s klikom na povezavo Forum bližini povezava Dom.
    - Switched španščina (s klikom na zastavo).
    - Potem je šel na to temo / Forum/es/f6/sidecap-bueno-o-malo-5103 / # post37724 (Naslov: SideCap, Bueno o Malo??)
    - In kliknili možnost za edit post (na zadnji post). Vidim eno vprašanje: besedilo je prevedeno v ajax editor (kot sem opisal, preden je že rešen v 4.4.0), vendar pa postavitev je v redu - ni vprašanje css.
    - Potem je šel s klikom na gumb Napredno na editor ajax, in tudi ne vidim vseh vprašanjih s CSS.

PROSIM - odgovor na ta post: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9017
    Pošljite nam slike. Povej kateri brskalnik ste usd ...

Ni smiselno za nas, da ga bo spet in spet ... Ko res ne vemo, kaj počnete, in še vedno ni neobdelana naših navodil in ni nam je dal natančna navodila. Tako smo se je to nasprotno smer - mi je dal natančne korake smo naredili. Mi jo je dala v Opera. In mi ni našel vprašanje CSS. Imamo celo v primerjavi stran ni prevedena stran in se prepričajte, da izgleda kot bi moralo biti in stojnica strani videti enako (različna besedila, seveda). Sedaj lahko naredite tiste korake, ki se prijavi na račun, ki ste nam jih dali, za brskalnik Opera in nam pošljite posnetek zaslona z opisom, kaj je narobe. Zato, ker ne bomo videli In bi res radi videli, pravilno in tesno

Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •