Recimo, da sem si želel, da onemogočite mesto / PM prevod funkcije, langtitle BBCode, in lang BBcode. Kaj plugins moram onemogočiti?
Jaz tudi ne želim vse vBET komentarje v moj post vsebine, če je to mogoče.
Hvala za vsako pomoč!
Recimo, da sem si želel, da onemogočite mesto / PM prevod funkcije, langtitle BBCode, in lang BBcode. Kaj plugins moram onemogočiti?
Jaz tudi ne želim vse vBET komentarje v moj post vsebine, če je to mogoče.
Hvala za vsako pomoč!
V takem primeru lahko le uporabite brezplačno verzijo - nima takih zmogljivosti, vendar je še vedno hitro in je samo prevode.
Če želite, nova funkcija v vBET 3.x, da bi lang in langtitle Bbkode podporo kde - prosimo, da odprete novo nit v http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/
Jaz ne potrebujejo zmogljivosti, kot moj forum je precej velik. Prav tako nisem vedel, da je brezplačna različica rabljenih izdelkov!
Dokler nimate še vseh objav v drugih sporočil, nato pa so BB kode lang in langtitle ne uporabljajo - tako nimajo nobenega vpliva na delovanje.
Prav tako upoštevajte, da se v 3.x smo naredili številne izboljšave zmogljivosti in naslednje različice 3.3.0 bo poln učinkovitosti delovanja.
Imamo celo sub-forum o brezplačno različico in v napovedi imate sticked nit, ki opisuje razlike med svobodne in komercialne različice.
Če ste že lastnik vBET 3.x nato znižanje, da vBET 2.x bodo onemogočili lang in langtitle BB kode, ampak bo uporabil najslabši počasnejši strukturo DB in kodo, ne da bi veliko izboljšav zmogljivosti.
Priporočamo, da naredite nekaj korakov Tunning uspešnosti. Tukaj boste našli nekaj namigov (glej tudi prispevke pod to eden za več namigov):
Uspešnost namigi
Nazadnje urejal vBET; 11-12-09 pri 23:12.