Torej, to ni možnost nakupa add-on več? Lahko se vam lahko dal gor opozorilo in znižajo ceno? Iskal sem, da se to fantastično add-on po tem, ko poskuša brezplačno različico.
Torej, to ni možnost nakupa add-on več? Lahko se vam lahko dal gor opozorilo in znižajo ceno? Iskal sem, da se to fantastično add-on po tem, ko poskuša brezplačno različico.
Ne vem, kaj exacly želite kupiti.
nudimo:
-VBET licenco
VBET-branding brezplačno licenco (ne da bi vBET url v nogi).
Pravzaprav, Prodaja vBET je začasno počakaj. Več informacij tukaj:
http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php
Točno, to je začasno na čakanju. Oh no, bom to počakati zunaj, dokler je rešil vprašanje. Hvala, nekako.
V tem trenutku vBET prodaje je privzeto zaprto, ker bo Google zaprite svoj prevod API 1. decembra (podrobnosti tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...12-01-a-2.html).
Bomo ponovno odprla uradno prodajo, ko bomo imeli alternativne rešitve za prevajanje. Lahko vam posebno povezavo, ki vam bo omogočilo, da kupujejo, če ste prepričani, da želite kupiti, tudi vemo, da v 6 mesecih bo Google blizu prevodi API in če vBET ne bo treba alternativne rešitve, potem prevode bo prenehal delovati. Zato smo začasno zaprto prodajo. Če ste popolnoma prepričani, da želite, da sploh kupiti - nam in poslali vam bomo posebno povezavo, ki bo omogočal to.
Zato, ker mi je bila že večkrat vprašal o polaganju vBET mogoče kupiti zdaj smo ponovno odpre prodajo vBET. Še vedno smo dodali jasno opozorilo na strani nakupa tako vsem, ki želijo kupiti se zaveda, da bo 1. december 2011 Google prevod API zaprt in vBET nimajo v tem trenutku alternativni način za podporo prevajanja.
Tukaj je izjava awailable na strani nakupa:
Torej, če še vedno želite kupiti, ki se zavedajo te prosim, uporabite naše Kupite! link.OPOZORILO:! Google bo ustavil, da podajo svoje prevajalske API na 1. december 2011. Trudimo se, da podpora prevodov, ki jih druge storitve. Tu lahko najdete vse informacije o našem napredku tukaj: Google se izklopi prevodi API
Smo blokirali prodajo vBET, dokler ne bomo imeli alternativnih rešitev za prevode, vendar smo prosili, da bi omogočili nakup vBET vseeno. Smo iskreni podjetje in menimo, da prodaja izdelek, ki v prihodnosti lahko kmalu konec, tudi, ko kupec dogovorita o, da v licenca ni način, da bi podjetja (mnogi uporabniki ne berejo licenco na vse). Ker smo prosili za to smo se ponovno začne prodaja za vBET z opozorilom. Zavedati - 1. December Google odstrani posodobitve API. Ne moremo povedati, zdaj koliko jezikov bo podprta po tem ali bomo našli nobene alternative posodobitve API na vse. In, da ne pride do napak - tukaj je del vBET licenco: vBET dela, uporaba Google Storitev Prevajanja in mora vam biti dovoljeno, da ga uporabljate. PREPROST Podbielski Michał vam ni nadomestila v primeru, če je vaš forum je blokirana/prepovedane ali omejene v kateri koli drugi način za Google Prevajalske Storitve.
Torej ne bo nadomestila, v vseh. Mi se bomo potrudili za podporo prevodov, ki jih drugi API-ji, Še vedno v tem trenutku ne moremo zagotoviti, bo to pravno mogoče niti ne, koliko jezikov bo podprt.