Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 3 od 6 FirstFirst 12345 ... ZadnjeLast
Rezultati 21 do 30 od 56

Thread: Google Translate API izklop ali pa bo treba plačati? Ni važno - vBET podpira druge API-jev

Quote Originally Posted by vBET View Post
    To je dobra novica - vsaj tam bo še vedno tako, da imajo tako veliko prevodov. Lets upanje Cena bo ustrezno ... Vsekakor bomo na preiskavo o drugih rešitvah, saj je to več kot čenče novic.

Hvala za vse info vam Če kdo kaj za dodati - tudi kaj mislite o dejanskem stanju - samo pisati.
    Ne verjamem, da bi smel biti problem, se Google proizvode, ki niso namenjena za milijonarja.

Države

Michal,

Žal mi je za zamudo odgovor - sem bil na počitnicah prejšnji teden.

Zdi se mi, da se spomnimo, da je wp-robot autotranslates z uporabo Google, Yahoo ali bablefish (na voljo možnosti v config), tako da pogled na njihovo izvajanje mate.

Lep pozdrav

martin

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hvala - bom to razišče. Zdaj imamo "novo upanje" - Google trdi, da prevod API ne bo zaprt, le spremenila do plačanega eno. To je pomembno, saj nobena druga API daje toliko jezikov. Še vedno bomo raziskati druge možnosti, ker zdaj ni nobenih podrobnosti o novi strategiji Google.

Brezupen

To bi bilo super, če bi vBET še vedno uporabljajo Googlove API skupaj z sposobnost uporabe sekundarne brez prevajalca, če je potrebno. Zame bi bil plačan API google vredno.

Kot sem že napisal bomo preverili tudi druge možnosti. Vedno lahko uporabite Google za nekaj prevodov ne podpira drugih in druge storitve, kjer ga lahko ima brezplačno. To je, če bomo šli.

Naslednja ideja, kako ravnati dodatne prevod API je, da dodate preprost parameter, kjer se lahko odločite želiš imeti vse, kar prevedno od Google, ali z drugimi API, kjer je to mogoče.

Takšna rešitev bo še vedno omogočajo uporabo vseh jezikov in so nižji stroški (Google Translation API bo namenjena). Prav tako bo konfiguracija nepomembno - le en parameter. In za tiste, ki bi želeli, da izberejo posebne prevajalske službe (ko bo nekaj prevodov imajo več kot 2 možnosti), bomo imeli preprosto php matrika z kartiranje prevodom do ponudnika. Tam, kjer bo mogoče uporabiti več kot 1 ponudnik drugačna kot Google bomo upoštevajte to comment php. Torej, lahko odprete nastavitveno datoteko tam boste videli, kaj je treba prevesti z Google (brez drugih ponudnikov za ta jezik), in kaj bo preveden drugi ponudnik - ki je ena in kaj še podpira posebne prevod. Preprosto za vsak jezik bo zemljevid, kjer bo ključ kodo jezika in vrednost se bo ponudnik.

Kdo ne zanimajo podrobnosti samo želim, da so cenejši prevodov - samo vklopite eno možnost. Kdo hoče podrobnosti in se natančno izbiro le en niz znakov sprememb na drugega, v ustrezne tabele php.

To je dejansko idejo, kako dodati podporo za druge API prevod.

Vse pripombe cenijo

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    To se zdi kot odlična alternativa. Kot vidim, da je 35 podprtih jezikih. In zdi, da je vse do prevajanja. Bo moral pogledati bližje - tudi v Terms of Service.

Quote Originally Posted by MOGmartin View Post
    Michal,

Žal mi je za zamudo odgovor - sem bil na počitnicah prejšnji teden.

Zdi se mi, da se spomnimo, da je wp-robot autotranslates z uporabo Google, Yahoo ali bablefish (na voljo možnosti v config), tako da pogled na njihovo izvajanje mate.

Lep pozdrav

martin
    Da, sem našel informacije, ki lahko wp-robot uporabo yahoo bablefish (to je ena rešitev) za prevode. Sem seznanjen o tem v mojem delovnem mestu, za to vprašanje in bom še bolj raziskati. Če imate dodatne informacije na tem področju navedite tukaj ali na PM. Thanks

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    To bi bilo super, če bi vBET še vedno uporabljajo Googlove API skupaj z sposobnost uporabe sekundarne brez prevajalca, če je potrebno. Zame bi bil plačan API google vredno.
    Oglejte si tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
    Zdi se, da odlična alternativa. Še vedno moramo preveriti licenco podrobnosti. To je brezplačna, vendar pa obstaja nekaj dodatna opomba o njih stik, tako da bomo v stik, in pojasniti, bo mogoče uporabljati Microsoft API za brezplačno z vBET kot plast adapter.

Pravkar smo poslali mail z nekaj vprašanj, na poštni naslov, ki ga Microsoft na Microsoft strani Translation API. Preverili smo licenco in ugotovila nobenih omejitev, ampak želimo biti prepričan, da je bilo videti na pravem mestu in ni kaj zamudila. Torej v tem trenutku čakamo na pojasnilo bo pravna uporabljati Microsoft API prevajanje v vBET.

Bomo vas obvešča

Strani 3 od 6 FirstFirst 12345 ... ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •