Michal,
Žal mi je za zamudo odgovor - sem bil na počitnicah prejšnji teden.
Zdi se mi, da se spomnimo, da je wp-robot autotranslates z uporabo Google, Yahoo ali bablefish (na voljo možnosti v config), tako da pogled na njihovo izvajanje mate.
Lep pozdrav
martin
Hvala - bom to razišče. Zdaj imamo "novo upanje" - Google trdi, da prevod API ne bo zaprt, le spremenila do plačanega eno. To je pomembno, saj nobena druga API daje toliko jezikov. Še vedno bomo raziskati druge možnosti, ker zdaj ni nobenih podrobnosti o novi strategiji Google.
To bi bilo super, če bi vBET še vedno uporabljajo Googlove API skupaj z sposobnost uporabe sekundarne brez prevajalca, če je potrebno. Zame bi bil plačan API google vredno.
Kot sem že napisal bomo preverili tudi druge možnosti. Vedno lahko uporabite Google za nekaj prevodov ne podpira drugih in druge storitve, kjer ga lahko ima brezplačno. To je, če bomo šli.
Naslednja ideja, kako ravnati dodatne prevod API je, da dodate preprost parameter, kjer se lahko odločite želiš imeti vse, kar prevedno od Google, ali z drugimi API, kjer je to mogoče.
Takšna rešitev bo še vedno omogočajo uporabo vseh jezikov in so nižji stroški (Google Translation API bo namenjena). Prav tako bo konfiguracija nepomembno - le en parameter. In za tiste, ki bi želeli, da izberejo posebne prevajalske službe (ko bo nekaj prevodov imajo več kot 2 možnosti), bomo imeli preprosto php matrika z kartiranje prevodom do ponudnika. Tam, kjer bo mogoče uporabiti več kot 1 ponudnik drugačna kot Google bomo upoštevajte to comment php. Torej, lahko odprete nastavitveno datoteko tam boste videli, kaj je treba prevesti z Google (brez drugih ponudnikov za ta jezik), in kaj bo preveden drugi ponudnik - ki je ena in kaj še podpira posebne prevod. Preprosto za vsak jezik bo zemljevid, kjer bo ključ kodo jezika in vrednost se bo ponudnik.
Kdo ne zanimajo podrobnosti samo želim, da so cenejši prevodov - samo vklopite eno možnost. Kdo hoče podrobnosti in se natančno izbiro le en niz znakov sprememb na drugega, v ustrezne tabele php.
To je dejansko idejo, kako dodati podporo za druge API prevod.
Vse pripombe cenijo![]()
Oglejte si tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
Zdi se, da odlična alternativa. Še vedno moramo preveriti licenco podrobnosti. To je brezplačna, vendar pa obstaja nekaj dodatna opomba o njih stik, tako da bomo v stik, in pojasniti, bo mogoče uporabljati Microsoft API za brezplačno z vBET kot plast adapter.
Pravkar smo poslali mail z nekaj vprašanj, na poštni naslov, ki ga Microsoft na Microsoft strani Translation API. Preverili smo licenco in ugotovila nobenih omejitev, ampak želimo biti prepričan, da je bilo videti na pravem mestu in ni kaj zamudila. Torej v tem trenutku čakamo na pojasnilo bo pravna uporabljati Microsoft API prevajanje v vBET.
Bomo vas obvešča![]()