Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 2 od 2

Thread: vBET je pomenilo, da so moje oznake padel iz indesku Google!

Default vBET je pomenilo, da so moje oznake padel iz indesku Google!

Text automatically translated from: Polish to: Slovenian
    Translated text
    Imam nameščen na vaš modni NLP-er - avtomatska nit tagger in vBET brezplačno različico.

Ker sem opazil, da je nameščen vBET padel iz indeksa Google moje oznake z osnovnimi jezika (poljski).

Od kar jo lahko vidite na forumu je indeksirana le 50 tags: vnesite mesto: naslov forum na Googlu, ker jaz ne morem paste link.

Morda je to zato, ker so napake v Sitemapie (tako da mi do orodij webmaster)? Natančneje, ti kažejo, da nekatere povezave vodijo na isto mesto.

Mogoče čas za razmislek v tem NLP-er? Število obiskov na dan mi je padla s 13-10000 z dejstvom, da so oznake padel iz indeksa.
    Original text

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Slovenian
    Translated text
    Prosimo, povezavo na spletno stran, lahko vidimo, kaj se zgodi, če obstajajo kakršne koli povezave ali preusmeritve se delo dobro.
    Kot je za portal je preprost-NLP dati lažne informacije, ki je trenutno glavni jezik Google plazil okoli 275 rezultate tam, in mislim, da to so vse oznake, ki obstajajo na tem forumu (je manj kot 120, vendar pa nekateri imajo nekaj strani v rezultatih) . Enostavno preverjanje - ga vrgel v poizvedbi na Google:
    Code:
    site:forum.simple-nlp.pl/tags/
    V zvezi s tem napaka na vaši strani, sumim, da je lahko tudi pomota za indeksirane oznake v svojem forumu - upload povezavo, ki bo preverila prvi.

Pišete napaka - daje posebnosti. Nismo mogli odgovoriti na nedoločene napake ali pomoč, ne da bi posebne informacije.

Povsem na robu - vBET ne spreminja strani v naravnem jeziku (dodalo zastave), tako da, če res oznake izginejo iz indeksa, potem predlagam, da se preveri, ali so bili včasih niso blokirana v robots.txt datoteke

Prosim, pošljite vse potrebne informacije.
    Original text
    Nazadnje urejal vBET; 18-05-11 pri 20:14.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •