Videl sem brezplačno različico te sinoči pa na vbulletin.org in prišel sem, če želite izvedeti več - je treba reči, da je dobra ideja, še posebej del o pridobivanje vaše spletne strani indeksira v 52 jezikih :-)
Sem zgrabil kopijo, da preizkusite na novo spletno stran sem stavbe, in namestiti dobro potekalo brez večjih incidentov. Ena opomba o tem, vendar za tiste od vas, ki uporabljajo vbSEO - spremembe FORUM_ROOT/includes/functions_vbseo_createurl.php pred uvozite izdelek, vbenterprisetranslator.xml datoteke
Predlagam, da navodila tudi omeniti ta na vrhu, nekaj takega kot "Če uporabljate vbSEO prosimo, spremenite to datoteko prvi". Če ne storite tega prvega ne boste mogli uporabljati vaše admincp dokler vam.
Jaz še vedno niso pogruntal, kako bi bilo lepo igrati z mojim Directory vBadvanced povezave in PhotoPost vBGallery, vendar sem prepričan, da se bo kmalu rešen dovolj.
Kaj sem ljubeč do zdaj je poročilo iz moje sitemap generator vbSEO danes zjutraj, ki kaže, dodatni 42k urls so bile ustvarjene, saj sem nameščen mod :-)
Če ga želite videti v akciji si oglejte -> TheCHS ~ Forum Charleston