Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: 404 po pošti v tujem jeziku

Brezupen

Default 404 po pošti v tujem jeziku

Jaz sem trenutno uporabljate vBSEO'd povezave na mojem forumu.

Ko uporabnik pošlje sporočilo v tujem jeziku, s polno editor (ni hiter odgovor), boste dobili po 404 preusmeriti (delovno mesto je še vedno poteka, čeprav). Poskušal sem to z ali brez HTML cleanup omogočeno, v nobenih rezultatov. Bi lahko imajo pogled na to?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Text automatically translated from: Polish to: Slovenian
    Translated text
    To sporočilo je napisano v drugem jeziku. Ta forum se ne zgodi situaciji, opisani. Zato prosim, pošljite mi zasebno sporočilo naslov vašega foruma (in povezavo na to temo), tako da sem lahko preveril.
    Original text

Brezupen

Nimam več tega problema po onemogočenje html cleanup vBSEO je. Vseeno hvala za odgovor!

Da - to je zelo pomembno, da se ne uporabljajo ničesar, kar počisti HTML komentarji - sicer bo vBET svoboden informacije o tem, kaj je bilo že prevedena (to je za BB kode Lang in langtitle), in na katera področja jih ni treba prevesti, ampak še vedno je treba ponovno kodirana.

Brezupen

Imam nameščen namesto vB.org mod froum in določi izvedbo, da bi 65.000 - to ne moti vBET se zdi, za razliko od sistema vBSEO, ki je zamočil.

Yes - vBET uporablja 1000 sklep o izvršbi, tako da, če ste naredili nekaj, s komentarji po tem, da nimajo nobenega vpliva na to, kako vBET deluje.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •