Videl sem vas preskočil sprošča različica 3.2.3, da kaj pa 3.3.0? Bomo videli kmalu?
Videl sem vas preskočil sprošča različica 3.2.3, da kaj pa 3.3.0? Bomo videli kmalu?
Da 3.2.3 do 3.3.0 je preskočila, ker smo naredili spremembe v cache.
V 3.3.0 cache sistem bo čisto nov - hitrejši. Za vsak jezik bo ustvarjena ločena tabele predpomnilnika. Hvala, da bo vsak cache tabeli so manj podatkov, en stolpec manj (s kodo jezika) in manjše indeksov. Hvala, da ne samo vstavljanje in brisanje se bo hitreje, ampak kaj najpomembnejše pridobivanje podatkov iz predpomnilnika preveč.
Prav tako smo želeli, da bi drug potencialni posodobitev predpomnilnika, ampak to je še vedno v obravnavo.
Zaradi takšnih številnih sprememb, želimo biti prepričani, da je vse v redu in je trajal, medtem ko na realnih forumih. Na žalost imamo začasno vprašanja z našimi ponudnika gostovanja, ki je naredil nekaj sprememb na našem forumu kanalizacijo. Zaradi te spremembe so težave, obremenitve strežnika in da ima javnost 3.3.0. Moramo biti prepričani, da je edini ponudnik krivda in ni povezana tudi wit vse naše spremembe. Torej, ko bo treba pojasniti ta strežnik vprašanje bomo pripravljeni za javnost 3.3.0.
Prav tako imamo še vedno nekaj za funkcije, ki se šteje, da je treba vključiti v 3.3.0.
Prosimo, upoštevajte, da 3.3.x je zadnji korak, preden bomo začeli delati na vBET 4,0, ki bo integriran z vBulletin 4.0. To bomo storili tudi brezplačno različico 2.3 (bo imela 2,4 javnost). Tako bomo ročaj 4 proizvodnih linij hkrati. Zato smo želeli, da bi vse, kar je odlično v 2.3 in 3.x različice.
Nazadnje urejal vBET; 29-11-09 pri 00:47.
še vedno čaka na vb4 združljivo različico
Ok. Mi se bomo potrudili, da bi vBET 4.0 za vB4 hitreje. Still Najprej bomo javnost 3.3.0 po tem, ko smo se, da bo brezplačno različico za vB4 - nato pa na podlagi izkušenj in preizkušene rešitve bomo se vBET 4.0.
Naredili smo veliko sprememb v 3.3.0 in smo še vedno nekaj funkcija zahteva za izvajanje. Upamo, da bo 3.3.0 sprosti do konca tega meseca.