Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 25

Thread: Auto prevedenih strani vs google vsebinske smernice

Države

Default Auto prevedenih strani vs google vsebinske smernice

---
    ADMINISTRATOR OPOMBA: Ta objava vsebuje napačne informacije o Googlu izjavo za samodejno prevedeno vsebino. Izjava ne velja tudi za vBET. Preberite tukaj za podrobnosti: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Na žalost sem bil na dopustu, ko je bilo sporočilo ustvarjena in veliko napačnih informacij, je bil vključen v to nit - to je, zakaj je popravek vključene.
    ---

Hello

Hotel sem, da bi vas obvestili, da je Matt Cutts je dejal, da samodejno prevajanje spletnih strani, ki sodijo v njihovo "auto vsebine," smernice, ki so kaznovani, ker posodobitev Google Panda.

Torej, tako kot opozorilo, boste morda želeli ponovno dodate vse prevedenih strani v vaše kazalo.

V bistvu boste morda želeli razmisliti blokirati google iz seznama avto prevede jezikov na vseh robots.txt preko.

Tukaj je video: YouTube - Kako naj ravnati lokalizirane vsebine?

Regards

StarBuG
    Nazadnje urejal vBET; 07-04-11 pri 14:54.

Brezupen

Ups ... Zdi se precej jasno, da Google ni všeč, kar vBET pa potem. Zakaj Google še vedno indeks auto-prevedenih strani, čeprav? Nima smisla.

Države

Ker, ko obišče strani, da ne vedo, da so samodejno prevedena.
    Ti so shranjene v bazi podatkov in niso služila preko svojih api svoje gosenicah.

To je povsem fino kaj vBET pa ne v smislu, večina ljudi poskuša uporabiti.

To je prevod funkcija, ki pomaga ljudi, ki govorijo različne jezike razumeti vašo vsebino.
    Vendar pa to ni način, da pomnožite svojo stran vsebine.
    Če uporabljate to, da bo tako Google videli to kot nizke kakovosti "auto vsebine" in kaznuje vaše spletne strani za to prej ali slej.

Brezupen

Hvala.

Kamil,

Lahko sem samo potrditi, prosim, da če želim, da vBET teče na moj forum, vendar ne želite, Google videti auto-prevedenih strani, da moram le, da naredite naslednje:

1. Enter "Disallow: / forum / xx /"V robots.txt, kjer xx pomeni tujega jezika (-a) v uporabi na mojem forum

2. Povratne korake v tem položaju za integracijo sitemap: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-ustvarjajo in ponovno predloži kazalo.
    Nazadnje urejal norku; 31-03-11 pri 10:42.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

yes. Če zavrne vaše strani za google bote - imeli boste vaše strani ne indeksira google.
    Seveda, če ste nazaj vse spremembe kazalo - isto - stran ni indeksirana.

seveda že imate strani, ki jih indeksira Google si boste morali ponovno naložiti novo kazalo.
    Dodal Michał Podbielski:
    Nimate, da blokira vse prevedeno vsebino, si oglejte:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Nazadnje urejal vBET; 07-04-11 pri 14:49.

Brezupen

Hvala Kamil. Mislim, da je resnično škoda, da Google ne mara vsebine, ki na ta način. Mislim, da bi morala izjema za forume, ker vBET je fantastična ideja in tudi v kratkem času sem imel polno dela sem videla izboljšanje v moji statistiki. Vsi ni izgubljen, čeprav seveda zato, ker res pameten del vBET -, ki jih lahko tuji govorci jezika sodelovati na forumu v svojem jeziku - je seveda še vedno tam.

Brezupen

HRM, je google na koncu bo samo kapljica tiste prevedenih strani? Če se to zgodi Zanima me, če bo to vplivalo na razvrstitev materni jezik strani?

Države

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    HRM, je google na koncu bo samo kapljica tiste prevedenih strani? Če se to zgodi Zanima me, če bo to vplivalo na razvrstitev materni jezik strani?
    Google se zdi, da so odstranili vBET strani, zdaj: glej razpravo o mojem blogu.

Jaz osebno ne mislim, da so te strani spammy, imajo zakonit namen ...
    Lost in Translation: Google Algo Update 2010/06/04 | SEO Blog iz SEOforums.org

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by StarBuG View Post
    Hello

Hotel sem, da bi vas obvestili, da je Matt Cutts je dejal, da samodejno prevajanje spletnih strani, ki sodijo v njihovo "auto vsebine," smernice, ki so kaznovani, ker posodobitev Google Panda.

...

Tukaj je video: YouTube - Kako naj ravnati lokalizirane vsebine?

To je NE res. Oglejte si video še enkrat. Dejal je, da je CAN uporablja za auto vsebine, smernice in potem je govoril napačen vtis, ko stran ni popolnoma berljivi za ljudi. Torej, res Google roboti niso sposobni razmišljati o takih strani, kot auto vsebine, in to bi lahko storili le s človeško in le, če prevod še ni teden, vendar popolnoma strmoglavilo, saj ima prevedenih strani sama je zelo dobra, kar je opisano v filmu o okviru kako URL, bi morali potem poglej.

Prav tako želim miren vse naše uporabnike, da tisto, kar je dejal Matt Cutts o samodejnih prevodov, ki lahko avto pade Google vsebine smernic je SE NE UPORABLJA za vBET. To je, ker:
    1. Matt jasno pravi, da je govoril preprosto prevod celotne vsebine, in vBET ne prevaja celotno vsebino - jo shrani uporabniška imena in drugih področjih, če je označen kot ne za prevod za vBET.
    2. vBET ne gre za samodejni prevod, ampak o tem podpirajo večjezične skupnosti, kjer lahko vsakdo pisati v svojem jeziku, v isti nit. Torej, še enkrat to ni samo preprost prevod celotne strani, in da ne gre za samodejni prevod, temveč za večjezične skupnosti.
    3. Prevodi sam so jih Google sam, ki ima zelo dobre kakovosti in kot je povedal Matt jasno je te prevode obravnava kot auto vsebine le, če se ti res ni berljivi.

Torej, upamo, da naši uporabniki počutijo bolje zdaj Da bi se izognili slabi občutki in strašenje tistih, ki niso branju celotne teme, samo glave bom spremeniti naslov te teme. Ob polnem spoštovanju do avtorja - to počnemo samo, da bi se izognili nesporazumom, ker topic predpostavlja nekaj zelo slabega, ki menimo, da ni res. Upam, da je v redu za avtor

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by norku View Post
    Hvala.

Kamil,

Lahko sem samo potrditi, prosim, da če želim, da vBET teče na moj forum, vendar ne želite, Google videti auto-prevedenih strani, da moram le, da naredite naslednje:

1. Enter "Disallow: / forum / xx /"V robots.txt, kjer xx pomeni tujega jezika (-a) v uporabi na mojem forum

2. Povratne korake v tem položaju za integracijo sitemap: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-ustvarjajo in ponovno predloži kazalo.
    Nimate, da blokira vse od prevedene vsebine! Oglejte si film še enkrat - ta film je celo o tem, kako poimenovati URL, ko ste prevesti vsebino, ki imajo tako prevedeno vsebine je popolnoma v redu za Google!

Opomba glede samodejno prevedena vsebine, ne veljajo za vBET in tudi StarBuG pisati napačnih informacij, ki se šteje kot podvajanje vsebin, kar ni res (lahko je, ne "je", in to se ne more uporabiti za vBET) - glej moj prejšnji post.

Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •