Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 15

Thread: Napredno iskanje ne kaže rezultate

Brezupen

Default Napredno iskanje ne kaže rezultate

Pravkar sem opazil, da ko sem se prijavite na testni račun, ki je določena v nemških uporabniku cp (forum privzeti jezik angleščina), da ne dobim nobenega napredno iskanje rezultati vrnil za nekaj izrazov, ki res vrne rezultate v privzeti jezik. Im 'ugibati, da je to morda dogaja v drugih jezikih preveč.

To se dogaja na svoj lasten račun preveč. Pravkar sem se uporabljajo napredno iskanje iskati besedo (Bannführer) in dobil rezultate z uporabo jezika forum neplačila angleščini. Nato sem preklopi jezik nemščina (s klikom na zastavo, pod mojo navbar), opravlja isto iskanje in dobil nobenih rezultatov za isto besedo. Vse ideje?
    Nazadnje urejal norku; 22-03-11 pri 10:50.

Brezupen

Samo, da scenarij iz enačbe sem šel na moj Usercp in spremenila svoj privzeti jezik nemščina, opravlja enako napredno iskanje in spet sem dobila nobenih rezultatov iskanja. Ni dobro, če tuji govorci jezika ne more iskati v svojem jeziku seveda.

Edit: pravkar poskusil nekaj drugih jezikov, in čeprav so besede, sem začela iskati, so vidne, ko tuji jezik govorec bere forum se ne vrne v naprednih rezultat iskanja.
    Nazadnje urejal norku; 22-03-11 pri 10:59.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Bil sem na vaši strani. V mojem uporabnikov podrobnosti sem languege - Poljski.
    Včasih sem vaš napredno iskanje za iskanje besede - "forum«. In sem polni spletni rezultatov.

Ali lahko to pojasnite bolje?

Brezupen

Nekateri pogoji ne dela, kot ste rekli, ampak preklopite na nemški in poskusite Bannführer in Stammführer na primer. Ni rezultatov. Preklopite na norveški in iskanje bronse. Št rezultat, čeprav sem nit s to besedo v naslovu, ko vidim forum v norveški ...?
    Nazadnje urejal norku; 22-03-11 pri 11:42.

Prav imaš!
    Jaz lahko reproducira na moj test forum tako da bom ta korak v razdelku bug.

Verjetno vprašanje s kodiranjem - bom preveril in popraviti na moj test forum.
    Thanks

Brezupen

Hvala Kamil.

Še vedno delam na tem

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Popravljena in bodo vključeni v naslednji izdaji. Prosimo, upoštevajte, da v tem trenutku smo le spremenili zahtevanih podatkov (kodiranje je bilo vprašanje) testiranje na iskanje nit. Če ugotovite, da ne delajo za dodatnih filtrov, vas prosimo, da nas o tem obvesti.

Hitro popraviti - v tem trenutku lahko to popravimo z dodajanjem novih plugin:
    - Pojdi v Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager -> Add New Plugin
    - Set:
    • Product = vB Enterprise Translator
    • Hook Location = search_process_start
    • Naslov = Pravilen iskalna merila za prevedenih strani
    • Za izvedbo naročil = 5
    • Plugin PHP Code:
      Code:
      if ($_REQUEST['language'] && vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset') != 'utf-8') {
      $vbulletin->GPC['query'] =& vbet_encodeToSafeUTF8($vbulletin->GPC['query']);			  		
      }
    • Plugin je aktiven = Yes

- Shranite in preverite, deluje

V primeru, da boste našli nobenih dodatnih vprašanj na tem področju nam pišite mi pa bomo ponovno odpreti vprašanje potem. Na našem testu forum to je dobro delo

Brezupen

Hi,

Samo preizkušen plugin in na žalost to ne deluje. Tukaj je primer:

Če sem preklopite na francoskem, na primer, in vnesite "Jeunesses Hitlériennes", v katero koli ali iskanje napredno iskanje dobim nobenih zadetkov. Če pa vnesem "Hitlerjeve mladine" Nato sem dobil seznam rezultatov, ki vsebujejo "Jeunesses Hitlériennes '". To se zgodi ne glede na to, ali je vaš plugin je aktivna ali ne. To očitno ni tako francoski uporabnik običajno iskanja. Želi, da iskanje v svojem jeziku, seveda, in želi, da bi rezultate vrne v tem jeziku.
    Nazadnje urejal norku; 06-05-11 pri 10:46.

hello,

Bil sem na vaši strani in preizkušen. vse deluje dobro. Če boste poskušali iskati svoj stavek, ki jih ni preveden napredno iskanje - ni rezultatov preveč.

Poskušal sem najti Führerschnur besedo pri vseh jezikih na vaši strani, in sem imel rezultate za vse jezike, je rešen tako vprašanje.

lahko onemogočite vBET in poskušajo najti svoj stavek še enkrat - še vedno ni rezultatov, tako da to ni vBET bug.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •