Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 9 od 9

Thread: Memory vprašanja

Brezupen

Default Memory vprašanja

Sem že naslednje napake, če kliknete na "Likes prejel" Vbseo in "Likes Glede na to," gumbe na strani uporabnikov profil:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Kot sem rekel, to je začelo dogaja po namestitvi vBET ampak mislim, da bom potreboval nekaj coaching tukaj, ker številke ne ustrezajo simptomov.

Info:

Od phpinfo: memory_limit Local - 128M Master - 128M

Od php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    VBulletin: PHP Memory Limit 32m

Server pomnilnik, v tem trenutku: 25,00% (262.136 od 1.048.576)

Sporočila o napakah se predlaga, da moram za povečanje pomnilnika, ampak jaz ne vidim nobene druge simptome premalo pomnilnika, medtem ko preko foruma, in sem imel nobenih poročil iz mojega članov. Predvidevam pa, da bodo tudi oni videli "Likes" usodne napake.

Ali ste fantje naletel nobenih težav, kot je ta med uporabo vBET? Želel je hvaležen za vse nasvete o tem, kaj poskusiti.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

hello,
    Ok ga bom test na moj test forum. Lahko preprosto poskusite, da vBET bi to vprašanje - samo onemogočite vBET in poskusite še enkrat - Če je vprašanje zanj še vedno obstajajo in vBET je onemogočeno - to ni vBET vprašanje. Če bo vprašanje izginejo - to je vBET vprašanje in mi bo to popraviti.

Drugič - lahko povečajo mejo memory_limit v php.ini do 64 MB in znova zagnati strežnika. (Prosimo, preberite o tem vprašanju v google).
    z vBET imate več vsebine 52 in 52 več uporabnikov na forum (če imate vse jezike omogočeno) - stroški spomin strežnika. Mi smo še vedno opus, da bi vBET učinkovitejše (novo sprostitev v kratkem).
    Tukaj imate seznam hinst:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Thanks
    Nazadnje urejal kamilkurczak; 15-03-11 pri 18:41.

Brezupen

Bom počakati, da slišim kaj boste odkrili na preizkusni strani, preden sem gor spomin nastavitev v php.ini.

Brezupen

Sem uredil svoj php.ini in povečala spomin omejitev 64m in nato ponovno zagnati Apache, vendar vBulletin zdi, da se ne upošteva, da je nastavitev in se še vedno pritožujejo, da obstaja premalo pomnilnika (iste napake kot sem posted in objave 1).
    Nazadnje urejal norku; 16-03-11 pri 00:22.

Brezupen

Hi,

Ali ste sposobni ponoviti napake? Ne morem razumeti, zakaj vBulletin AdminCP kaže 32m spomin mejo, ko je php.ini 64m.

ne, ne morem reproducirati na moj test forum (i kliknili rad gumbe na strani uporabnika).
    Ali ste znova zagnati strežnik po spremembi v php.ini?
    Prosimo vprašajte o tem vaš gostitelj ponudnik

Brezupen

Ja, sem ponovno zagnati Apache po spremembi php.ini vendar pa ni imela nobenega vpliva. Zelo čudno. Preveril sem moje splošno pomnilnika in je bilo precej pod 32m nekako tako zelo čudno, da sem že ta spomin napake. Sem vprašal svojega gostitelja, da prouči to.

Brezupen

Rešiti. Imel sem nepopolno php.ini v root. Vse deluje pravilno sedaj.

ok za to potrditev rešiti

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •