Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: Postopek registracije

Brezupen

Default Postopek registracije

Ali obstaja kakršen koli način spreminjanja poti za registracijo e-pošto? Jaz preizkušen registracijo danes in nemška izbrana kot privzeti jezik. Ob registraciji e-pošto s povezavo za aktiviranje prišel je povezan nazaj na ww w.mydomain.com / forum / register.php namesto w ww.mydomain.com / forum /de/ Register.php. Ali se je spremenilo? Zdi se nenavadno, da oseba, možnost uporabe foruma v svojem jeziku, vendar ne na prvo oviro, tako da registracija težko za njega.
    Nazadnje urejal norku; 13-03-11 pri 19:05.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

hello,
    Sprememba tega url ne podpira še.
    Premaknil bom to temo v Feature Request oddelek in bom vprašati Michał o tem.

Drugič - vBET podpira preusmeritev glede na jezik uporabnika (brskalnika jezik na jezik v usercp)

Lahko ga test - pojdite na admincp-> vBET-> Razno-> Preusmeri na jezik uporabnika.
    Ko bo uporabnik prijavi preusmerjen na njegovem jeziku. Prosimo, da test.

Prestavljeno v Feature Request oddelek

Brezupen

Hvala vam.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Naredila sem test računa na vašo spletno stran (test_user - lahko ga izbrišete).
    vBET deluje na nastavitve jezika za brskalnik. Med registracijo vBET nastavite samodejno jezik možnost na Poljski v prijavnico.

Po registraciji in potem, ko sem kliknite na url od mojega e-mail sem bil preusmerjen na spletno stran prevedena v poljščini, da je url s lang koda ni potrebna.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •