Hi,
Moje nabor znakov: ISO-8859-1
Sem poslal PM, da vam, ki vsebuje povezavo na delovno mesto, ki prikazuje problem.
Hi,
Moje nabor znakov: ISO-8859-1
Sem poslal PM, da vam, ki vsebuje povezavo na delovno mesto, ki prikazuje problem.
Nazadnje urejal norku; 11-03-11 pri 12:31.
imaš prav. To je kodiranje bug. Jaz lahko reproducira na moj test forum.
To je ustvarjena samo takrat, ko nekdo lahko objavite s prevedeno stran.
(Ne pozabite - če želite, da objavite v francoščini - morate imeti v vašem usercp francoskem jeziku je.
Poskušal sem popraviti to napako od včeraj - na splošno niso na utf forum vBulletin imajo problem s kodiranjem znakov z ASCII kodo pod 256.
Naredil sem novo temo v oddelku bug na vBulletin forum in bom poskusil najti rešitev tega bug.
Na splošno bo, če se delovno mesto v francoščini (in so v jeziku usercp francoščini) od normalnih (ni prevedeno stran) vse, kar je ok. To se zgodi le, ko poskušate mesto s prevedeno stran.
Ah, v redu. Da, sem prekopiral del iz francoske Wiki in jo prilepili.
Vendar, ko sem jih izbral svoj forum kot nemški jezik, in nato objavljene v nemškem jeziku, še vedno kažejo znake, kot html številke, ko urejam, da je delovno mesto, ali kliknite na puščico v prevedeni mesto ....?
Da, imaš prav. poglej na moji dve delovni mesti - eni fisrt je izdelana iz ni prevedeno stran (angleško) - ni problema, če bi želeli urejati.
drugi pa je narejen iz preveden (polish) stran, in tu je problem - črke z ASCII kodo pod 256 - narobe kodiranje - I poročali to bug, da vBulletin in bom poskušal popraviti, da.
Delam na njem z ekipo vBulletin:
Forum ASCII znakov vprašanje
Zdaj imamo vikend. če je to ok za lahko začnemo to temo po vikend?
Med vikendom bom delo z ekipo vBulletin.
Nazadnje urejal kamilkurczak; 11-03-11 pri 13:25.
Ja, seveda
Da, lahko pustite aktivna. Kot veste pošti v angleškem jeziku, so prevedeni dobri
Opazil sem, na moj test forum, ki na UTF-8 forum to vprašanje ne obstaja.
Prosimo, preverite v zbirki podatkov, kako se vodi sporočil (lahko tukaj prilepite primer ruskega sporočilo)
Nazadnje urejal kamilkurczak; 11-03-11 pri 13:31.
Imam dobre informacije.
Našel sem v nasprotju z vBSEO global_complete kljuko
Ali lahko preverite?
Nazadnje urejal kamilkurczak; 11-03-11 pri 13:54.
Kako to preveriti?
admincp-> plugins in izdelke -> Plugin Manager -> global_complete kljuko vBSEO -> onemogoči.
Ampak kot sem napisal -> ne seo povezav, če jo onemogočite. Moram preveriti vBSEO kodo in ga vključili.
Se vidimo po koncu tedna