Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 24

Thread: Google je odstranil vse indeksirane prevedenih strani

Države

Default Google je odstranil vse indeksirane prevedenih strani

Hi,
    Google je odstranil iz indeksa vse prevedeno URL:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

itd ..

Našel sem nekoga tukaj na forumu, da je isti problem, vendar je zaradi napake MySQL. Ne vem, kaj se dogaja v mojem forumu.
    Nisem spremeniti de robots.txt ... i se je zgodilo danes. Imel sem indeksirane na primer: 47,000 url v hebrejščini, 20.000 v francoščini, itd ...

Prosim pomoč

Thanks
    Nazadnje urejal pepito69; 03-03-11 pri 23:57.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Ali imate e-pošto od google ali mysql napak v log datoteko? napišite vse informacije.

Države

Št nisem prejel vsak email od Googla, in ni nobenih mysql napak v mojem dnevniku.
    Bilo je včeraj in nisem dotikajte ničesar.

kot jaz vem, se lahko strani indeksirane v mapi odstrani, če se strani ne morejo dostopati po google za dolgo (to je 24 ur ali več)

iz mojih izkušenj, sem približno 4.000 strani, v mapi domain.com / d / uporaba drugih mod (ni povezana z vBET), temveč zato, ker so, da mod zdrobljen za nekaj dni, ko sem še enkrat preverite na strani google: domain.com / d / so šli vsi indeksiranih strani

poskusite dobiti povezave iz drugih spletnih strani na vašo vsak preveden forum domači strani preveč, in sicer: dobil povezave iz drugih spletnih strani do egiptoforo.com / forums / pt / in egiptoforo.com / forums / en /

Mislim, da problem ni v vBET, ampak v forum / stran / strežnik

dvojno preveri vse stvari, preveri, google webmaster orodja preveč https://www.google.com/webmasters/tools/

Države

kot jaz vem, se lahko strani indeksirane v mapi odstrani, če se strani ne morejo dostopati po google za dolgo (to je 24 ur ali več)
    To ne drži.

sem imel veliko zunanjih povezav in veliko strani.

V webmaster orodja imam klasične težave v vBET: Low odziv in dvojnik meta oznak in tittles. Nič novega ....

Jaz sem razmišljal v onesposobiti mod in je bilo pomembno zame. ampak mislim, da google ne marajo samodejno vsebino, kot pravijo v webmaster vodnik. Google se premika proti, da je po mojem mnenju. Upam, da se motim, ker bi vBET, je čudovita mod kljub temu, da dobro znane težave in omejitve.
    Poglej, sem imel thousends z URL indeksiranih v prevedeni različici in zdaj nič!
    Nazadnje urejal pepito69; 04-03-11 pri 13:23.

Quote Originally Posted by pepito69 View Post
    To ne drži.

sem imel veliko zunanjih povezav in veliko strani.

V webmaster orodja imam klasične težave v vBET: Low odziv in dvojnik meta oznak in tittles. Nič novega ....

Jaz sem razmišljal v onesposobiti mod in je bilo pomembno zame. ampak mislim, da google ne marajo samodejno vsebino, kot pravijo v webmaster vodnik. Google se premika proti, da je po mojem mnenju. Upam, da se motim, ker bi vBET, je čudovita mod kljub temu, da dobro znane težave in omejitve.
    Poglej, sem imel thousends z URL indeksiranih v prevedeni različici in zdaj nič!
    Mi lahko počakati in videti, če je druga država, ki z uporabo vBET tudi dobili isti problem, vidim, zelo veliko ljudi, ki uporabljajo vBET posebej brezplačno različico, saj niti pogledov v tej podpori forumu so zelo veliko, in od vb.org Installed informacij

če avtomatski strani so dobre kakovosti, mislim, da ni veliko indeksiranih strani se zmanjšajo

in je bolje, če obstaja Manual prevesti funkcija preveč, da bi povečali kakovost prevesti, kot sem zahteval tukaj, Zato njeno tako kot Wikipedia, članek so enaki le prevedeni priročnik za drug jezik, ki jih država

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

preverite vaš e-mail ali log datoteko in našli nekaj mysql napake ali kaj podobnega.
    Ali yu so robots.txt datoteko? lahko prilepite celotno vsebino te datoteke?

Države

Si lahko ogledate tukaj:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Države

Quote Originally Posted by pepito69 View Post
    Si lahko ogledate tukaj:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt
    Mislim, da vaš robotov je pretiravanje. Še nikoli nisem videl tako
    ogromno roboti v mojem življenju. Mislim, da bi šele raba
    standardni roboti, ki bodo ohranile pajki iz indeksiranje
    nekaterih vaših imenikov forum, in ga thats. Vi ste
    poskuša obdržati ven vsak pajek na svetu, in jaz
    Ne mislite, da je dobra stvar ... kaj strah?

Zdaj, ko razmišljam o tem. Jaz sem na VPS, in sem hacker
    email poročila, in bot google je bil na seznamu prepovedanih ip. Je
    je možno, da je vaš strežnik prepovedane nekatere bot ip in
    če je to res in da ne bi prišli nazaj in pajek,
    potem bi se jih ne de-indeksirane? Zdelo se mi je zelo čudno
    da bot google končal na mojem seznamu prepovedanih ip ... pa kaj
    lahko google pajek se delaš, da gotten so prepovedale?

Države

Problem ni robots.txt
    Hvala za nasvet, ampak problem je samo v trasnlated tiste, ki niso na glavni forum. Ampak bom poenostavil roboti ...
    Še enkrat hvala, ampak to skrivnost fotografije na.

Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •