Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 24

Thread: Google je odstranil vse indeksirane prevedenih strani

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Države

Default Google je odstranil vse indeksirane prevedenih strani

Hi,
    Google je odstranil iz indeksa vse prevedeno URL:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

itd ..

Našel sem nekoga tukaj na forumu, da je isti problem, vendar je zaradi napake MySQL. Ne vem, kaj se dogaja v mojem forumu.
    Nisem spremeniti de robots.txt ... i se je zgodilo danes. Imel sem indeksirane na primer: 47,000 url v hebrejščini, 20.000 v francoščini, itd ...

Prosim pomoč

Thanks
    Nazadnje urejal pepito69; 03-03-11 pri 23:57.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Ali imate e-pošto od google ali mysql napak v log datoteko? napišite vse informacije.

Države

Št nisem prejel vsak email od Googla, in ni nobenih mysql napak v mojem dnevniku.
    Bilo je včeraj in nisem dotikajte ničesar.

kot jaz vem, se lahko strani indeksirane v mapi odstrani, če se strani ne morejo dostopati po google za dolgo (to je 24 ur ali več)

iz mojih izkušenj, sem približno 4.000 strani, v mapi domain.com / d / uporaba drugih mod (ni povezana z vBET), temveč zato, ker so, da mod zdrobljen za nekaj dni, ko sem še enkrat preverite na strani google: domain.com / d / so šli vsi indeksiranih strani

poskusite dobiti povezave iz drugih spletnih strani na vašo vsak preveden forum domači strani preveč, in sicer: dobil povezave iz drugih spletnih strani do egiptoforo.com / forums / pt / in egiptoforo.com / forums / en /

Mislim, da problem ni v vBET, ampak v forum / stran / strežnik

dvojno preveri vse stvari, preveri, google webmaster orodja preveč https://www.google.com/webmasters/tools/

Države

kot jaz vem, se lahko strani indeksirane v mapi odstrani, če se strani ne morejo dostopati po google za dolgo (to je 24 ur ali več)
    To ne drži.

sem imel veliko zunanjih povezav in veliko strani.

V webmaster orodja imam klasične težave v vBET: Low odziv in dvojnik meta oznak in tittles. Nič novega ....

Jaz sem razmišljal v onesposobiti mod in je bilo pomembno zame. ampak mislim, da google ne marajo samodejno vsebino, kot pravijo v webmaster vodnik. Google se premika proti, da je po mojem mnenju. Upam, da se motim, ker bi vBET, je čudovita mod kljub temu, da dobro znane težave in omejitve.
    Poglej, sem imel thousends z URL indeksiranih v prevedeni različici in zdaj nič!
    Nazadnje urejal pepito69; 04-03-11 pri 13:23.

Quote Originally Posted by pepito69 View Post
    To ne drži.

sem imel veliko zunanjih povezav in veliko strani.

V webmaster orodja imam klasične težave v vBET: Low odziv in dvojnik meta oznak in tittles. Nič novega ....

Jaz sem razmišljal v onesposobiti mod in je bilo pomembno zame. ampak mislim, da google ne marajo samodejno vsebino, kot pravijo v webmaster vodnik. Google se premika proti, da je po mojem mnenju. Upam, da se motim, ker bi vBET, je čudovita mod kljub temu, da dobro znane težave in omejitve.
    Poglej, sem imel thousends z URL indeksiranih v prevedeni različici in zdaj nič!
    Mi lahko počakati in videti, če je druga država, ki z uporabo vBET tudi dobili isti problem, vidim, zelo veliko ljudi, ki uporabljajo vBET posebej brezplačno različico, saj niti pogledov v tej podpori forumu so zelo veliko, in od vb.org Installed informacij

če avtomatski strani so dobre kakovosti, mislim, da ni veliko indeksiranih strani se zmanjšajo

in je bolje, če obstaja Manual prevesti funkcija preveč, da bi povečali kakovost prevesti, kot sem zahteval tukaj, Zato njeno tako kot Wikipedia, članek so enaki le prevedeni priročnik za drug jezik, ki jih država

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

preverite vaš e-mail ali log datoteko in našli nekaj mysql napake ali kaj podobnega.
    Ali yu so robots.txt datoteko? lahko prilepite celotno vsebino te datoteke?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by pepito69 View Post
    ampak mislim, da google ne marajo samodejno vsebino, kot pravijo v webmaster vodnik. Google se premika proti, da je po mojem mnenju. Upam, da se motim, ker bi vBET, je čudovita mod kljub temu, da dobro znane težave in omejitve.
    Prosimo, da nam poveste, kje je v webmaster orodja, zapisano, da Google ne mara prevedeno straneh? ... Tudi tu vsebina ni avtomatsko - prevod je avtomatsko - vsebina je verodostojna iz vašega zelo teme, ki ga je napisal vaš zelo uporabnikom.
    Google ni proti prevedena kontekst - dokaz je veliko forumov z vBET in se indeksirajo. Lahko preprosto preverite, da na primer na naši spletni strani. Če Google se je proti njej potem ne bi bila indeksirana. Tudi to zelo nit, ki je nova je že indeksirane v drugih jezikih (sem preveril za poljsko), kar lahko dokazuje, da je Google indeksira prevedenih strani.

Torej, to je vaša vprašanja ni splošen.

V tem trenutku vBET ne deluje na vašem forumu - tako da ne moremo delati na vaše vprašanje vam ne kateri koli drugi namig, da - se obrnite na vBET. Karkoli je bil razlog za težave, ki jih izklopite vBET ste naredili to trajno. Imaš ne bo nikoli indeksirane prevedenih strani, če ne boste imeli prevedenih strani na vašem forumu. Kot sem napisal - ne vemo zdaj, kaj je bil razlog. Lahko bi se celo nekaj začasno na strani Google, kaj bi lahko dobili nazaj, kot je bilo brez sprememb. Mogoče ... Zdaj to ni več vprašanje - zdaj nimate vBET tako da v tem trenutku, je normalna stvar, ki nimate indeksirane prevedenih strani - zato, ker sedaj nimate prevedenih strani. Prosimo, najprej obrnili na vBET.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Jaz sem preverjanje nit od začetka je žal fomething je bil že napisan. Preveril sem vašo robots.txt in sem videl tam wird vsebine, kot so:
    Disallow: / forums / pt / * način
    Kot vem, robots.txt ne podpira nadomestnih znakov, kot so * - to je lahko del problema. To ne bi smel, saj bi moral reči, da se povezuje s točno začetku URL: / Forums / pt / * način se ne sme indeksirajo, a morda nekaj sprememb v Google robote in zdaj ne vstopijo v vse povezave, začenši z: / Forums / pt / (Na primer zato, ker so * znaki niso dovoljeni, in URL branju ustavi na to znak, vam daje ni dovoljeno za indeksiranje vse vaše prevedenih strani). To bi bilo nekaj pojasnil svoj položaj, saj vidim, da pravila, kot za vse jezike.

Še enkrat, da ne bi smel biti razlog tukaj, vendar drugače ne bi smeli uporabljati * znaki v zavrnejo pravila, tako da morda ima nekaj skupnega z vašo težavo. Odstranite / comment teh pravil.

Prav tako preverite, kaj webmaster orodja se ti govoril povezavo, ki je blokirana z robots.txt. Seveda zdaj - zato, ker ste ga onemogočili vBET - lahko imamo napačne orodja webmaster analizirati, saj prevedeno povezave ne obstaja več na vašem forumu. Torej, še enkrat - najprej vklopiti vBET, potem v tem trenutku moramo počakati, saj webmaster orodja ne kažejo dejanskih podatkov - zgodovinskih (in nikoli ne ve, kdaj je posodobljen). Torej, najprej pa vBET. Potem, če v 2 tednih nič ne spremeni bomo raziskati, je več. To bi bilo lažje, če bi vBET je ves čas vklopljen, zdaj bomo imeli dodatno stvar - Google reakcijski čas ...
    Nazadnje urejal vBET; 06-03-11 pri 22:56.

Države

Si lahko ogledate tukaj:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •