Hi,
moja domena je star 4 leta. In nikoli imeli problem, preden z google.
Moram reči, da sem imel veliko URL indeksiranih v prevedenih jezikih. Več kot forum vBET in drugih sem videl.
Nazadnje urejal pepito69; 05-03-11 pri 11:10.
Jaz uninstalled vBET mod, bo brisanje vsakega pravila relationed na vBET, čakati 4 dni in jo znova namestite iz nič.
Nisem prepričan, če je to bo pomagalo, tako da vsakič, ko vidite nekaj
se je zgodilo si le, da bo za odstranitev, in začeti znova?
Google se zdi, da imajo resne težave z drugimi prehitevam
karkoli, in vsakič nekaj zdi, da je dobro, potem
google odlagališč vsem vam, google precej kontrole naše destinty,
in je google ni bilo znano, da igrajo pošteno niti google ... zal
veliko kontrole internet, kaj se bo zgodilo na Intenet, in
kar želijo videti zgodilo na internetu, vendar nisem strokovnjak,
vendar sem slišal isto ole zgodbe ... Imam vroče spletno stran, zdaj vsi
nenadna google ne kaže me ljubi več ... in domen
, ki so bile zvezde in pridobivanje prometa, izkazalo, da bi dobili zelo malo ...
Moja domena je zelo, zelo nove ... je bil dol kot 2 dni, in sem izgubil
okoli 70 povratne, nisem prepričan, če je bil že prihajajo, ali
sem izgubil tistih, povratne povezave, ker sem se je zmanjšalo za 2 dni, in
z moje strani so tako nove, zato sem hitro dobili povratne anyway?
Google je čudno, vendar niso tukaj, da pomoč, ki jih
so tukaj, da bi denar, in si pomagajo sami first ....
in včasih lahko tudi najmanjše spremembe strani ste vzeli ven .... saj je večina od nas
res ne vem, kako sistem deluje, potem naredimo manjše spremembe mestu, nato pa začnemo
izgubljajo ton prometa, in naša prva misel je kriv google.
Nazadnje urejal dsimms; 05-03-11 pri 18:51.
Povedal vam bom v nekaj tednih, imam preveč časa ... vseeno hvala.
Obstaja možnost, da se moja krivda, moram jo odkrijejo.
Kot sem že omenil prej moje strani je zelo nova. je dosegla svoj vrh okoli
1400 povezav v skoraj dva tedna, nato pa ustavil. Nisem prepričan
kaj se dogaja zdaj, se zdi, da izgubljajo kot 20-50 povezave na
dan danes, zato nisem prepričan, kaj to je kriv, upam, da to ni
vBET, a kdo ve, na tej točki. Imam onemogočen mod, ki je
so se sumi, da črn klobuk, zato upam, da je problem,
sedaj, ko sem onemogočen mod je, da dan nekaj dni / tednov
da bi ugotovili, ali je moj povezav stop pada in začeti znova povečuje, vendar
potem pa spet je morda sploh nič, ampak peskovniku, ali google dance ....
vendar gre za 4 leta staro mesto, ne smete biti sandboxed.
Kako veš, da so samo vBET povezave se odstrani?
Easy, šele stavek v iskanju strani google:www.yourdomain.com / forumih / itKako veš, da so samo vBET povezave se odstrani?
Spremembe v številu povezav, ki jih indeksira Google je zaradi verjetno, različnih Googlovih strežnikih, da niso indeksiranje enako število URL, in obstaja več kot 50 strežnikih.
vsakič, ko naredite:
stran:www.yourdomain.com
se združi z enim strežnikom google.
Prosimo, da nam poveste, kje je v webmaster orodja, zapisano, da Google ne mara prevedeno straneh? ... Tudi tu vsebina ni avtomatsko - prevod je avtomatsko - vsebina je verodostojna iz vašega zelo teme, ki ga je napisal vaš zelo uporabnikom.
Google ni proti prevedena kontekst - dokaz je veliko forumov z vBET in se indeksirajo. Lahko preprosto preverite, da na primer na naši spletni strani. Če Google se je proti njej potem ne bi bila indeksirana. Tudi to zelo nit, ki je nova je že indeksirane v drugih jezikih (sem preveril za poljsko), kar lahko dokazuje, da je Google indeksira prevedenih strani.
Torej, to je vaša vprašanja ni splošen.
V tem trenutku vBET ne deluje na vašem forumu - tako da ne moremo delati na vaše vprašanje vam ne kateri koli drugi namig, da - se obrnite na vBET. Karkoli je bil razlog za težave, ki jih izklopite vBET ste naredili to trajno. Imaš ne bo nikoli indeksirane prevedenih strani, če ne boste imeli prevedenih strani na vašem forumu. Kot sem napisal - ne vemo zdaj, kaj je bil razlog. Lahko bi se celo nekaj začasno na strani Google, kaj bi lahko dobili nazaj, kot je bilo brez sprememb. Mogoče ... Zdaj to ni več vprašanje - zdaj nimate vBET tako da v tem trenutku, je normalna stvar, ki nimate indeksirane prevedenih strani - zato, ker sedaj nimate prevedenih strani. Prosimo, najprej obrnili na vBET.
Jaz sem preverjanje nit od začetka je žal fomething je bil že napisan. Preveril sem vašo robots.txt in sem videl tam wird vsebine, kot so:
Disallow: / forums / pt / * način
Kot vem, robots.txt ne podpira nadomestnih znakov, kot so * - to je lahko del problema. To ne bi smel, saj bi moral reči, da se povezuje s točno začetku URL: / Forums / pt / * način se ne sme indeksirajo, a morda nekaj sprememb v Google robote in zdaj ne vstopijo v vse povezave, začenši z: / Forums / pt / (Na primer zato, ker so * znaki niso dovoljeni, in URL branju ustavi na to znak, vam daje ni dovoljeno za indeksiranje vse vaše prevedenih strani). To bi bilo nekaj pojasnil svoj položaj, saj vidim, da pravila, kot za vse jezike.
Še enkrat, da ne bi smel biti razlog tukaj, vendar drugače ne bi smeli uporabljati * znaki v zavrnejo pravila, tako da morda ima nekaj skupnega z vašo težavo. Odstranite / comment teh pravil.
Prav tako preverite, kaj webmaster orodja se ti govoril povezavo, ki je blokirana z robots.txt. Seveda zdaj - zato, ker ste ga onemogočili vBET - lahko imamo napačne orodja webmaster analizirati, saj prevedeno povezave ne obstaja več na vašem forumu. Torej, še enkrat - najprej vklopiti vBET, potem v tem trenutku moramo počakati, saj webmaster orodja ne kažejo dejanskih podatkov - zgodovinskih (in nikoli ne ve, kdaj je posodobljen). Torej, najprej pa vBET. Potem, če v 2 tednih nič ne spremeni bomo raziskati, je več. To bi bilo lažje, če bi vBET je ves čas vklopljen, zdaj bomo imeli dodatno stvar - Google reakcijski čas ...
Nazadnje urejal vBET; 06-03-11 pri 22:56.
robots.txt še vedno ne poenostavljeno in je težava, za kavo. In če ste prebrali moje prejšnje objave tukaj boste videli potencial razlago, zakaj je le prevedenih strani ne indeksirajo zaradi vašega robots.txt - potencial - ne morem dokončno reči, da je vprašanje za kavo, vendar pa tudi ne bi dokončno reči, da je ni, še posebej, da imate tam nezakonito izjave.