Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: Stats Prosim?

Default Stats Prosim?

Vse te zgodbe so odlična hrana, ampak moram dejstva, da se odločitve, tako da, če bi lahko kdorkoli pomoč mi s predložitvijo naslednjih

VB Različica:
    VBSEO:? Različice / datum namestitve:
    VBET Version / datum namestitve:

In naslednjih grafih od storitev google ...
    Index strani grafa pred in po (webmaster)
    Site hitrost graf pred in po (webmaster)
    Search Engine hits pred in po (analitika)
    Bounce Rate pred in po (analitika)
    Zadetki od domačih contry pred in po (analytics)

Vem, da je velik vprašati ... ampak jaz računati le z vse te informacije sem mogla ustrezno obveščeni aout odločitev nakupom tega izdelka ...

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Pozdravljeni. Na žalost, smo nimajo takih podatkov - ta forum je vBET nameščen od samega začetka, tako da ni bilo nobenih ", preden". Nekatere informacije, ki so povezana z našimi uporabniki v tej sub forum: vBET Good Stories - vBulletin Enterprise Translator (vBET)

Tudi nekatere od naših strank lahko vključujejo tudi povezave, forum ki ga lahko najdete tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/links.php tako da lahko preverite na Google, koliko prevedenih strani so indeksirane za nekatere posebne mesta in jezik.

Če nas vodijo, kako priti iz te Google Analytics, lahko nudimo vam odstotek rezultatov vhod v naš forum, ki jih prevedenih strani.

Z veseljem, da to popolnoma izrazit študijo primera na moji strani z brezplačno različico (del mojega dneva naloga je, da analitski dokumentaciji, tako da bi bilo enostavno narediti / razumeti ).... Potem če to deluje sem kupil Pro Version ....

Lahko pa odstranite blagovne znamke in vse outlinks ustvarja medtem ko sem jaz to počne? Ker bi ti imajo vpliv na rezultate

To je edina stvar, thats me zavlačevanja mu daje go

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Če želite odstraniti povezavo v kreditnih brezplačna različica je dovolj, če pošljete kakršno koli donacijo (glej podrobnosti v zvezi s prostim strani različice). Prosimo, da plača različica ima več funkcij (kot prevod URL) in je veliko bolj optimizirano (v naslednji izdaji bomo podpirali tudi predpomnilnika, ki jih uporablja večina izvedb). Torej, če vam bo všeč brezplačno različico, nato pa enkratna izplačila se bodo dokončno e nekaj, kar ti je všeč

Poleg povezava kredit ni nič drugega, tako da mislim, da lahko delujejo za to Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo prihodnosti kar vprašaj - z veseljem vam bomo pomagali

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •