Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 11 do 20 od 30

Thread: Google Email Opozorilo: Googlebot našli izjemno veliko število spletnih naslovov na vaši strani

Zvezni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Države

Hvala Mario,

Ja, moj roboti datoteka morda je velika, ni optimiziran vendar deluje za mene in me ne boli.
    Bom tudi to pošto v mojem htaccess, hvala.

a je dobil le za en jezik, da sem jo dobili za vse jezikovne
    Št moj prijatelj, sem ga tudi imajo v vseh jezikih, ki je bil samo primer. Ampak, ker sem uporabil parametre v webmaster orodja, ki sem jih povečal moje google crawl znova. Še vedno ne vem, kako rešiti druge težave z vBET, bolj pomembno zame, kot Obe imam s kodo jezika in lomljeni besede, ki jih uporabljajo nekateri poudarki (o, n, itd.)
    No, i izključuje arhiv v robots.txt, in nimam koli arhiva spletne strani v google indeksu.
    Mislil sem, da večkrat uporabiti vbseo kazalo, ampak moje strani je zelo dobro zlezla kupil google. Vedno sem velja to pravilo: če nekaj dela, se ne dotikajte.

Žal ne morem povedati, kaj morate storiti, sem samo deliti moje izkušnje.

Hvala. Moje zastave ne kažejo na / index.php, vendar so vidni v mestu forumih, bom rešil zdaj.
    Nazadnje urejal pepito69; 21-01-11 pri 18:32.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •