Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kot vidim, se to zgodi tudi, ker ni prevedeno stran (nisem prepričan - Ne, ne razumem brez prevoda, vendar vidim, da je opozorilo namesto prijavnico). Zato mislim, da to ni krivda vBET. Prosimo, preverite na izvirno stran, če isto stvar zgodi, jo lahko tudi onemogočite vBET in preverite še enkrat. Če se še vedno zgodi, potem boste morali pogledati nekje drugje, ker ni vBET napake.
Eden od pojma - kot vidim po kliku registraciji gumb vam ne prinese prijavnico (url register.php?do=register), Ampak samo za nastavitev pošte (register.php?do=vMail).
V tem trenutku nimam pojma, ali to povzroča težave, vendar smo lahko preprosto preverite. Če lahko prosim spremenite za trenutek konfiguracijo, tako da kliknete gumb registracija ustvarila celotno prijavnico. Prav tako prosim povej mi, kako nastaviti vBulletin da ima vedenje tvoje forum - I bo to preizkus na naše teste forumih.
Eden od pojma - kot vidim po kliku registraciji gumb vam ne prinese prijavnico (url register.php?do=register), Ampak samo za nastavitev pošte (register.php?do=vMail).
V tem trenutku nimam pojma, ali to povzroča težave, vendar smo lahko preprosto preverite. Če lahko prosim spremenite za trenutek konfiguracijo, tako da kliknete gumb registracija ustvarila celotno prijavnico. Prav tako prosim povej mi, kako nastaviti vBulletin da ima vedenje tvoje forum - I bo to preizkus na naše teste forumih.
Ustavil sem se izdelka ne = vMail
Preverite mail
Problem se nadaljuje
Zdaj kaže povezavo na register.php prijavnico? Ali = register
OK. Jaz sem še vedno iščejo. En namig - morda obstaja problem z preusmeritve (če je 301 preusmeritev se zgodi, potem bo izgubila informacije o dogovoru za forum pogoji). Bom napisati robot v nekaj minutah, tako bom videl kaj takega ne zgodi. Bodite mirni - bomo našli rešitev za to
OK - I Know razlog. To je tisto, kar sem mislil - imaš preusmeritev, ker je v obliki URL ostane brez parameter jezika. Zato preusmeritev zgodi. Sprašujem se, zakaj je URL v obliki ne spreminja (je treba) - bom to raziskati prav zdaj