Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 28

Thread: . Htaccess vprašanja

Države

Default . Htaccess vprašanja

Tečem vBulletin 4,1 s vbseo 3.5.2.

Kupim VBT danes.

Spodaj je moj htaccess datoteke. Ki deluje ... www dot dot satelliteguys nas / htaccess.txt (ne morem upload moje txt datoteko pravi, da je dovoljenja napake na strežniku, in ne morem objavite URL do dodam 15-krat.)

Sem bil ne more dobiti predlagal VBT za delo pravilno, ko sem jo vstavite dobim napako, ki pravi, stran ni pravilno preusmerjanje

Firefox je zaznal, da je strežnik preusmeritvijo zahtevo za ta naslov na način, ki ne bo nikoli popolna. Ko sem poskusil bo na moji spletni strani.

Ali lahko prosim povej mi pravilno. Htaccess, da bom lahko dobil to delo? Hvala!
    Nazadnje urejal scottct1; 03-12-10 pri 04:23.

Države

Naročil sem namestitev storitev sinoči. Bom pustil pro podatek je, kakor sem prepričan, svoje nekaj preprostega.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Thats desno.
    Opravičujem se za naše pozno.

Prosim, pošljite mi PM z vašo admincp, FTP in vBSEO podrobnosti.

Zdaj imamo vikend. bomo to storite v ponedeljek. Ali je pravi za vas? Se opravičujem za zamudo.
    Nazadnje urejal kamilkurczak; 03-12-10 pri 20:00.

Države

PM poslal.

Hvala!

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Ta vikend Kamil je brezplačno. On bo lahko to rešili in vam odgovor ponedeljek. Upam, da to je v redu

. Ker ne morem urejati htaccess - prosim zamenjate htaccess datoteko s tem:.
    Code:
    DirectoryIndex    cmps_index.php index.php cmps_index.php index.html index.htm

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.satelliteguys\.us
    RewriteRule (.*) http://www.satelliteguys.us/$1 [L,R=301]               

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    #RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin

#Those rules have to be in domain main folder
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#This rule must be in each directory which have to be supported (without forum directory itself)
    #RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.satelliteguys.us$

Končano.
    -I edited vaše vbSEO datoteke (integracija z vBET)
    -I edited vaše htaccess (zdaj imate dober pravila).
    -I, ki so potrebne možnosti v admincp-vBET in admincp-> Splošne nastavitve
    -I preizkušen vašo spletno stran in vse, kar je (prevod forum in povezave), deluje dobro.

Ali lahko test?
    če kaj ne strinja, pišite tukaj.
    Če je vse ok Hvala za vaše sodelovanje in veliko sreče

Države

Imam nekaj vprašanj ...

1) Če sem kliknite na nemškem to pomeni, da nemški redu. Vendar Če želim iti nazaj v angleščino in kliknite angleške zastave, da se vrnete v angleščino in je še vedno nemški.

Namesto, da me pelje na satelliteguys.us / en it just me popelje nazaj v satelliteguys.us

2) Moja domača stran je cmps_index.php vendar iz neznanega razloga to ni nakladanje gor, kot jo uporabite, da namesto index.php se nalaga. Če želite popraviti to temporarly imam kopije moje cmps_index.php na index.php.

3) Eden od mojih uporabnikov poročali o naslednjih vprašanje ... "Prvi unread objavljate zdi, da je zdrobljen. Bom na prvo mesto niti, namesto novih delovnih mest."

Prosimo, svetuje.

Države

Več vprašanj ...

Greš v AdminCP nato VBT Tools potem Opaque Prezrti besede, sem dobil naslednje sporočilo o napaki.

Warning: require_once ([pot] / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php) [function.require-once]: ni odprlo tok: No, kot datoteko ali imenik v [pot] / admincp / misc.php (2067): eval () ' d koda on line 4

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed odpiranje potreben "/ usr / home / Satelit / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_ignoredwords.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / usr / home / Satelit / public_html / admincp / misc.php (2067): eval ()' d kode on line 4

In to iz predpomnilnika čistejše ...

Warning: require_once ([pot] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-once]: ni odprlo tok: No, kot datoteko ali imenik v [pot] / admincp / misc.php (2067): eval () ' d koda on line 9

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed odpiranje potreben "/ usr / home / Satelit / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / usr / home / Satelit / public_html / admincp / misc.php (2067): eval ()' d kode on line 9

1) satelliteguys.us / je dobro. zakaj pa ne z "/ en"? ker angleška je vaš glavni forum jezik in, ko boste kliknili na angleške zastave, ki ste jih url na prvotno forum.
    Kje vidite nemško? če sem kliknite na nemškem imam nemški prevod. Če sem kliknite na angleščino - imam angleščino.

Če želite imeti hitrejši forum:
    Lahko onemogočite nekateri prevodi v beračenje - ko bo treba izpolniti cache lahko dodate nove, od časa do časa. Začenši z vseh 52 prevodi pomeni 52-krat več vsebine za uporabnike in korenine. Nekateri forumi zlahka poskrbel za to, za nekatere je bolje, da začnete z nekaj prevodi.
    Da to storite: pojdite na admincp->vBET->Zastave

2) je to delo zdaj?
    3) Zdaj imam prostega časa. Ga bom jutri popraviti. Če je v redu za vas.

Strani 1 od 3 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •