Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: Testiranje programske opreme vBET

Države

Default Testiranje programske opreme vBET

Text automatically translated from: Dutch to: Slovenian
    Translated text
    Rad bi test software najprej na test site mojega foruma. Zanima me, če programska oprema vBET vnaša spremembe v zbirki podatkov ali dodate dodatne podatke. Jaz želi vedeti, če vse deluje, preden sem spremeniti moje življenje forum.

Ta nit je v nizozemščini, da vidite, kako dobro je prevedena v angleščino.
    Original text

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Hi

Prosimo, upoštevajte, da nudimo brezplačno različico (počasnejše in manj funkcij), ki jih lahko test. Oglejte si za podrobnosti:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...lator-2-x.html

Tudi odgovor na vaše vprašanje o DB sprememb. vBET ustvari svojo lastno tabele za predpomnilnika. Torej, vaših obstoječih podatkov je varna - ne bo spremenilo. vBET dodaja samo 1 stolpec na že obstoječe tabele - je stolpec za uporabnika privzetega jezika v tabeli uporabnikov.

PS.
    Upam, da vam je všeč, kako dober je bil preveden svoj post Sem imel nobenega problema sploh z njim razumevanje. Google ponuja veliko uslugo!
    Nazadnje urejal vBET; 16-11-10 pri 23:55.

Države

Text automatically translated from: Dutch to: Slovenian
    Translated text
    Hvala za informacijo!. Prevod je bil boljši, kot sem pričakoval. Ni popoln, vendar dovolj dobro razumeti. Glavni jezik moj forum je angleščina, vendar sem definitivno mislim, da lahko zaposlijo več članov z različnimi jeziki.

Bom raziskati nekaj več in preizkusite kmalu.
    Original text

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prosimo, upoštevajte, da je brezplačna različica samo prevaja forum. Plačan različica podpira večjezične skupnosti (prispevke v različnih jezikih).

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •