Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: Predloga urejanja

Default Predloga urejanja

Hello,

Pred nakupom PRO verzijo sem se odločil, da oceni brez enega v svojo spletno stran:
    travelexpert.gr / travel.php

Torej, sem nekaj vprašanj:
    1 .- Ali lahko dodam zastave na črto pod mojim gumb meniji, kjer je zdaj pravi: "Your Travel svetovalec"?
    2 .- spoštujem željo Google, da imajo slongan, vendar ga lahko dodate v nogo, medtem ko bodo zastave so na vrhu?
    3 .- In končno ... V ceno 90 $ znamka vključuje brezplačno različico svojega modula?

Hvala
    Maria

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

hello,
    Sem našel ta navodila za vas na brezplačno različico strani vBET:
    vB Enterprise Translator - vBulletin.org Forum

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    torej, če želite, da vaš zastavo v skladu s to tipko - pojdite na vBET meni in urejanje zastav mesto Po meri. Po tem samo $ Vbenterprisetranslatorflags na predloge s to tipko

3. 90 $ - to je strošek licence vBET, Če želite odstraniti vBET kreditnih povezavo, boste morali kupiti tudi dodatne brezplačne branding dovoljenja - za 135 $

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Vidim, da smo izgubili odgovor na 2. vprašanje

Torej - ja lahko postavite Gogle logo v drugem kraju. Za to boste morali odstraniti sliko iz Google vBET konfiguracijo in jo dodajte v ustrezni predlogi, ki jih Admin CP.

Hvala oba vaju. Bom kupil med vikendom.

Maria

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •