Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: Kako povezati vaš mod z vBET

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Default Kako povezati vaš mod z vBET

Vi imate svojo mod (ste avtor), ki potrebuje nekaj integracijo z vBET?

Mogoče vaš mod omogoča pisanje sporočil in želite, da jim omogoči, da v različnih jezikih ...

Morda ste dobili nekaj dodatnih podatkov, ki jih AJAX in želite, da se da tudi prevajajo na prevedenih strani ...

Mogoče je nekaj drugega, potrebnih za vaš mod, da sodelujejo z vBET ...

Pomagali vam bomo!

Pišite nam, da nam povezavo na vašo mod in ga opisati, mi pa vam bo dala nasvete, kako enostavno je to vBET združljivi.

Želite svoj mod še vedno dela za uporabnike, ne da bi vBET? Ni problema - mi vam bo povedal, kako to storiti. Mi vam bo pomagal, je odločitev, kako bi bilo treba storiti in kako delujejo na vBET API, da bi vaš mod še boljši!
    Nazadnje urejal vBET; 20-11-09 pri 11:41.

Države

Ali je to enako ali približno enako vprašanje, kot tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...rted-vbet.html ?

Zato, ker bi rad vedel, če bi bilo to mogoče, da ta kramp je treba podpirati: Cyb - klepetalnici

To bi bilo lepo, če bi se vsa sporočila, vsebina prevedena tudi. Ne vem, če je mogoče, vendar vas prosim.

Št tiste, sta 2 različna vprašanja. Tukaj smo vprašati, ki želi, da ti njegov (njegova - pomeni, kot avtor) mod združljivi.

Razlika je, da če mod avtor nas prosi za pomoč potem bo prišlo do sprememb, pa bomo mu vse potrebne informacije. Na ta način bo njegov mod je združljiv z vBET veliko hitreje. Prav zaradi možnih omejitev licence za nekatere mods to lahko edini način za integracijo -, ki jih avtorji.

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Ali je to enako ali približno enako vprašanje, kot tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...rted-vbet.html ?

Zato, ker bi rad vedel, če bi bilo to mogoče, da ta kramp je treba podpirati: Cyb - klepetalnici

To bi bilo lepo, če bi se vsa sporočila, vsebina prevedena tudi. Ne vem, če je mogoče, vendar vas prosim.
    Da bomo videli to Mi bo preveril možnosti povezovanja s tem mod.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •