Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 2 FirstFirst 12
Rezultati 11 do 17 od 17

Thread: Facebook Like Button

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Vidim nič takega, da je ... Mogoče jih ustvarja, kaj drugega glede na državo uporabnikov. V sredini (med iskanja Google in gumb za darovanje) vidim nekaj slik z besedilom "Všeč mi je to" v poljščini. Obvestite je to to ali kaj drugega. Če je kaj drugega - prosim dajte mi zaslon strel od celotnega foruma in točko, kjer je. Ne vidim Thung gor slike ...

Brezupen

Ja, to je facebook kot gumb.

Ko kliknete to všeč forum stran na svojem profilu facebook.

Razen vedno všeč angleška verzija ni prevedena URL.

Kot vidim facebook reagira na nastavitve brskalnika jezik - vidim v poljščini. Tudi po kliku vidim prijavni obrazec v poljščini. Torej, ali res potrebujete integraciji tukaj? ...

Če želite tam dati jezik vrednost bodimo preverite, kaj je ime atributa za oznako jezika v Facebook. Tudi našli so z enakimi oznakami jezika. Če je odgovor da, potem preprosto v predlogo, kjer ste dodali iframe spremenite iframe src atribut vrednost in dodajte je jezik kodo. Vrednost je shranjena do vBET v $_REQUEST['jezik'] - na predlogo, prosimo, uporabite $_REQUEST[jezik].

Prav tako upoštevajte, da je vsebina iframe ne obravnavajo kot del spletne strani, ki jih roboti Google. Za roboti vsak iframe je svojo stran - vsak lahko posebej indeksirana. Torej indeksiranje vaše strani roboti ne upoštevajo vsebine obravnavo iframe - to je obravnava kot povezavo.

Obvestite se je to pomagalo.
    Nazadnje urejal vBET; 02-11-10 pri 15:13.

Brezupen

Ne razumete. Ali imate facebook račun? Ne vem, kaj ima to opraviti z robots.txt in Google. To je facebook, kot gumb, kot takrat, ko boste pritisnili, kot kaže, na spletni strani na vaši strani facebook, tako da vaši prijatelji jo kliknite in boste dobili prometa iz facebook.

Naj razložim bolje;

Kliku na gumb, kot je za španski (e)

V mojem facebook povezava je za angleško različico (en)

Yes - nisem razumel. Vse, kar sem videl, je bil Facebook stran za prijavo, ki je bil že v poljščini in sem mislil, da misliš ta prevod. Kot vidim, Facebook, ki jo želite videti povezavo do vaše prevedenih strani. Prosim, daj mi trenutek bom še enkrat videti na tem vključeni iframe.
    Nazadnje urejal vBET; 04-11-10 pri 19:50.

OK tako - si mora spremeniti to kodo (od nit vBSEO):
    Code:
    $facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
    na to eno (ni bil testiran):
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
    $facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];
    Obvestite se je to pomoč

Brezupen

Naredila sem, da je sprememba, ampak ko sem kot transted url pokazati na moji strani facebook kot:

Dave ima rad http://www.facebook.com/forums/da/ na facebook.com.

To je popolnoma narobe.

Hvala.

Strani 2 od 2 FirstFirst 12

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •