Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast
Rezultati 11 do 20 od 21

Thread: opozorilo iz google

Brezupen

bhanuprasad1981,
    Pošlji mi MSN kontakt v PM.

Po Email Google sem deaktivira vBET za nekaj dni in preveden povezave (dvojnik 52x) začeli spusti navzdol in pajki Google počasi začel spet off ampak moj promet in prihodke Google Adsence začela hitro upada. Torej sem poskušal malo eksperiment zdaj, sem se obrnil na vBET z vseh jezikih vklopljen, vendar z le 4 jezikih cached in v nekaj dneh vam bom dal rezultate.

kamilkurczak,
    To je resen problem, ki ga je treba obravnavati kot nekaj, kar se je spremenilo s Googles Crawling strategije, Od začetka leta so prevedene teme (52x) pa se šteje kot duplicate teme obdobja. To sem jaz, ki vplivajo, ker imam srednje velikosti forum 400,000 Prispevkov x 52 = Seveda Death!
    Sem začel, da izgubi Adsense prihodkov in to je kar me jezi!

Imate PM, PS: sem izbrisal vBET predpomnilnika po Warning.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

ok imam svoj PM. Bom pogledat in sem čakal na rezultate vašega test. Thanks
    Nazadnje urejal kamilkurczak; 13-01-11 pri 14:40.

Brezupen

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    ok imam svoj PM. Bom pogledat in sem čakal na rezultate vašega test. Thanks
    Jaz bom preizkus moje nastavitve v naslednjih nekaj dneh ampak kaj mi lahko poveste o tem, kaj se dogaja z Google? Kaj so spremenili? Kaj je vBET bo storiti glede tega? Ta problem bo zagotovo hit vse od srednje | velike forumih prej ali slej.

Regards

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Prosimo, griva novo temo s tem problemom - mi bi likt zbrati vsa vprašanja v teme. Lahko prilepite tam vsebino vaše PM s povezavami? Želim pokazati, da je naša drugega delavca, lahko?
    Nazadnje urejal kamilkurczak; 14-01-11 pri 14:28.

Brezupen

Zakaj bi moral narediti novo temo, če problem je povsem enako? Sem vam poslal Email s povezavami v PM, kot to zahteva, Ne želim, da bi javno pridržane Email Google zaradi Lokalni predpisi o zasebnosti, in zato, ker je v nasprotju Googles TOS. Imaš vse potrebne informacije, tako da mi odgovori.

Regards

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Zakaj bi moral narediti novo temo, če problem je povsem enako? Sem vam poslal Email s povezavami v PM, kot to zahteva, Ne želim, da bi javno pridržane Email Google zaradi Lokalni predpisi o zasebnosti, in zato, ker je v nasprotju Googles TOS. Imaš vse potrebne informacije, tako da mi odgovori.

Regards
    Zato, ker:
    1. Imaš druge primere spletnih naslovov z Google
    2. Razlog v vašem primeru je lahko različna, da je tu
    3. Reševanje tega vprašanja ne more rešiti vaš one
    4. V tem trenutku ne vem, kdo je vprašanje - ali status, kar je zelo "To pojasni", ker je vrnil v nit avtor forum, ali zaradi vašega note.
    5. Kot sem razumel v tem trenutku bhanuprasad1981 kdo je avtor tega niti nimajo tega vprašanja več - tako da je zaprta to vprašanje.
    6. Naše osebje ne vem, kdo v pomoč zdaj ne da bi prebrali celotno nit. Ne smemo dovoliti, da se za - sicer bomo imeli situacije, ko smo morali prebrati na stotine prispevkov za uresničitev, ki še vedno potrebuje našo pomoč

Prosimo, samo odpreti novo temo, da bi bilo lažje - ko misli, da so preprosta ti gredo hitreje
    Nazadnje urejal vBET; 14-01-11 pri 19:10.

Quote Originally Posted by bhanuprasad1981 View Post
    ste pravilno, i prezreti, da je email, rezultat je bil 75% prometa izguba skupaj s page rank drop, sem popolnoma odstraniti vBET dva meseca nazaj, vendar še vedno promet je še vedno preveč nizko v primerjavi z mojim prometnih mest pred namestitvijo vBET
    Hello. Prosim povej, kaj je dejansko stanje na vašem forumu. Jaz sem malo izgubil, ker Kamil dovoljeno ravnati 2 vprašanji v enem nit. Kot sem videl si dobil odgovor in en možen razlog - narobe integracije. You ravnati s tem potrdil, da je sedaj OK integracija in stop odgovor za 2 molji - našega osebja predpostavlja, da se vprašanje reši na vašem forumu. Torej, kaj se zgodi?

Brezupen

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Zato, ker:
    1. Imaš druge primere spletnih naslovov z Google
    2. Razlog v vašem primeru je lahko različna, da je tu
    3. Reševanje tega vprašanja ne more rešiti vaš one
    4. V tem trenutku ne vem, kdo je vprašanje - ali status, kar je zelo "To pojasni", ker je vrnil v nit avtor forum, ali zaradi vašega note.
    5. Kot sem razumel v tem trenutku bhanuprasad1981 kdo je avtor tega niti nimajo tega vprašanja več - tako da je zaprta to vprašanje.
    6. Naše osebje ne vem, kdo v pomoč zdaj ne da bi prebrali celotno nit. Ne smemo dovoliti, da se za - sicer bomo imeli situacije, ko smo morali prebrati na stotine prispevkov za uresničitev, ki še vedno potrebuje našo pomoč

Prosimo, samo odpreti novo temo, da bi bilo lažje - ko misli, da so preprosta ti gredo hitreje
    1. Imate Email Google. kamilkurczak Email je Google. Ne morem pošti Email Google javnosti zaradi moje lokalne Zakoni zasebnosti Država in zato, ker je proti TOS Google, ki bi me PREPOVEDANIH takoj Google Adsense.

2. Daj mi razlog | določi za moj problem, saj imate vsi material.

3. Opozorilo emails, da smo prejeli oba sta enaki.

4. Imam isto vprašanje kot slabo bhanuprasad1981, Zdaj je že prepozno za njega ne pa tudi za mene, je potreben hiter odgovor drugače bom po njegovih prepričan smrti.

5. Kot sem rekel v točki 1. Vi in kamilkurczak so vse potrebne informacije, to ne bi znašla okoli bush in mi trdno koristen odgovor | popraviti in naj vas ne skrbi zaradi povišanja nit šteje.

bhanuprasad1981 Odgovoril na nekaj dni nazaj (nekaj nad moje teme) in je potrdila, kar sem rekel in tudi navedel, da je bil invalid, njegov citat je pod njim, jaz ne vem, kje si prebral, da je določil svoje vprašanje?!?
    bhanuprasad1981,
    ste pravilno, i prezreti, da je email, rezultat je bil 75% prometa izguba skupaj s page rank drop, sem popolnoma odstraniti vBET dva meseca nazaj, vendar še vedno promet je še vedno preveč nizko v primerjavi z mojim prometnih mest pred namestitvijo vBET
    Torej moram domnevajo, da je njegov problem ni bil rešen s vBET, ker je odstraniti vBET vse skupaj. Preden sem do konca, kot so mu želim, odgovori hitro, brez poceni govori, ker Jaz sem izgubila denar in bo to postalo problem.
    Nazadnje urejal mario06; 15-01-11 pri 07:49.

Zato prosim samo ustvariti novo nit za vaše vprašanje. Lahko pa napišete, da je vsebina v PM, vendar potrebujemo novo označili na voljo za novo izdajo, da bi lahko to upravlja. Prosimo, odprite novo temo za svoje vprašanje, če želite našo podporo. Ta primer je za bhanuprasad1981 in da je rešen, saj je ne trpi več vprašanje.

Ni novih thread = nobenem primeru ne za naše zaposlene. Prosimo - to ni vprašanje, da bi razpravljali. Bomo začeli delati na vprašanje, ko bo nova tema za prispe in bomo mogli ustrezno upravljati. Tukaj smo, da vam pomaga Nudimo vam naše brezplačno podporo. Imamo preprost postopek, ki omogoča, da upravljajo stranke vprašanja v dobri poti. Z zavrnitvijo za začetek postopka (pisanje novo nit), ki jo zavrne našo podporo.

Z veseljem vam bomo pomagali - samo prosim ustvari novo temo z vašo izdajo opisu - lahko tam napisali, da povezave so poslali v PM, lahko tudi tam se povezujejo na to temo. Še vedno potrebujemo vas, da nam označili z začetkom novega nit v bugs poročil ali rešitve težav oddelek. Takoj, ko si to naredil bomo začeli delati na tem. Naše stranke baze podatkov je večje in večje in dobro, se preprosto uporablja in proces nam omogočajo, da pomaga vsem našim strankam na najboljši način in nam omogočajo, da ustrezno upravljajo svoje zadeve.

Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •