Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 19

Thread: Wiki v sub vprašanja imeniku

Noob

Default Wiki v sub vprašanja imeniku

OK, imam wiki v sub imenik www.xxxxxxx.com / wiki, Moj forumi so v www.xxxxxxx.com / forumi.

Jaz sem poskušala vključiti prevod v MediaWiki, ki delnice moje prijavo info s forum trenutno.

Jaz sem videl naslednje DB napak pri testiranju:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Vsako idejo, kje iskati? Prebral sem vsak predlog, ki ste jih imeli drugi o tem, kako vključiti. Problem je, da sem preprosto nimam pojma, katera rešitev rabim.

Hvala

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Gre za popolno sporočilo o napaki? če ne, prosimo, prilepi tukaj popoln eno.

Prav tako lahko optimalno DB tabele. to storiti pojdite na vaš admincp-> maintence-> popravila / optimizirali mize-> chect vse-> in kliknite naprej

Noob

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    Gre za popolno sporočilo o napaki? če ne, prosimo, prilepi tukaj popoln eno.

Prav tako lahko optimalno DB tabele. to storiti pojdite na vaš admincp-> maintence-> popravila / optimizirali mize-> chect vse-> in kliknite naprej
    To ne pove mizo je poškodovan ... piše neveljaven SQL. Najverjetneje zaradi nekaj narobe z preoblikuje za wiki sub dir ali nepopolno integracijo z wiki.

Prepričan sem, da sem kaj spregledal in iščejo korake rabim za moje integracije.

Sem že nobene napake na samem forumu.

Noob

Halo? To ne more biti tako težko za vas, fantje za diagnozo.
    Nazadnje urejal Smaug; 07-10-10 pri 00:12.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Resnica je, da je težko diagnosticirati - ni vse napake število niti sporočilo o napaki. Zato Kamil vas pa je poln napak sporoči ali je bilo kaj odstraniti od tam.

Brez sporočilo o napaki smo slepi tukaj ... Lahko najdete več informacij o tem, na primer v dnevnikih?

Prav tako - kot sem razumel se to zgodi samo za wiki. Za normalno strani ne. Ali uporabljate tabelo prefix?

Noob

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Prav tako - kot sem razumel se to zgodi samo za wiki. Za normalno strani ne. Ali uporabljate tabelo prefix?
    Invalid SQL je napaka.

To je tisto, kar je prišel v email, nimam številka napake.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Wiki mize vse začnejo z »mw_", vse ostalo za spletno stran, brez predpone. Jaz glej zgoraj, kjer je to rekel "zunaj = true" dvakrat. Bom pogled na preoblikuje.

Vem za to, da moje izvajanje je bil precej ugibati, kateri navodil za uporabo za integracijo wiki. Kaj hočem vedeti, kaj je tvoj prispevek velja za mene. Ali MediaWiki uporabo globalnih popolno? Res ne vem, kako bi jaz lahko povem, da?

Zahvaljujemo se vam za vaš čas

Noob

26 urni Naleteli **********

Ali obstaja takse lahko plačam za prednostne odgovore?

Hvala

Zelo žal za zamudo. Mi ne bo plačil za prednostne odgovore. Mi stojnica (mene in Kamil), kjer je na forumu v četrtek in petek - samo ni ugotoviti, kdo bo poskrbel o tem vprašanju. Dodam nekaj vprašanje postaviti več svetlobe, Kamil pa se, da sem vzel ta primer ... Žal mi je. Mi bo naredil bolje naslednjič. Prav tako upam, da vam bodo z veseljem vedeli, da bomo začeli iskati še eno zaposlenih za skrbi za stranke (ta vikend ali naslednji teden se bo pojavil oglas)

Boste vedeli, ki uporablja integrirani mod global_complete, ker strani ne bo preveden. Povezave z jezikovno kodo delom wil, vendar stran ne bo prevedena. Če se taka stvar zgodi, potem se prosimo uporablja namigov za mods, ki ne podpira global_complete. To se lahko zgodi le za mods, ki ustvarja tudi svojo stran in popolnoma prezreti vBulletin arhitekture.

O vprašanju MySQL - smo še vedno slepi. Mislil sem, da bi lahko predpono vprašanje, a ga ne uporabljajo le za vBulletin. Brez dodatne informacije o tem vprašanju ne moremo povedati, kaj je to. Prosimo, stik s podporo MySQL in vprašal, zakaj vaša sporočila nimajo nobene napake več niti opis napake. Prav tako - si preverite, MySQL dnevniki? Morda bo več o tem.

Noob

Quote Originally Posted by vBET View Post

Boste vedeli, ki uporablja integrirani mod global_complete, ker strani ne bo preveden. Povezave z jezikovno kodo delom wil, vendar stran ne bo prevedena. Če se taka stvar zgodi, potem se prosimo uporablja namigov za mods, ki ne podpira global_complete. To se lahko zgodi le za mods, ki ustvarja tudi svojo stran in popolnoma prezreti vBulletin arhitekture.
    OK, to ni mod za vBulletin, MediaWiki je samostojno. Edina povezava z mojim forumov je ta mod od vb.org:
    MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org Forum

Ker sem z uporabo te mod, da "most" uporabniških sej, jaz sem še vedno spraševala, če globalno popolnoma v uporabi in s tem še vedno zmeden, ki je pravilno izvajanje.

O vprašanju MySQL - smo še vedno slepi. Mislil sem, da bi lahko predpono vprašanje, a ga ne uporabljajo le za vBulletin. Brez dodatne informacije o tem vprašanju ne moremo povedati, kaj je to. Prosimo, stik s podporo MySQL in vprašal, zakaj vaša sporočila nimajo nobene napake več niti opis napake. Prav tako - si preverite, MySQL dnevniki? Morda bo več o tem.
    Ni napake, ki jih prijavljeni mysql, sem preverila tako, da odprete dnevnik napak, ki je določena v my.cnf.

To je neveljavno izjavo.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Izberite ne uspeva. Ali teh tabel in polj videti pravilna za vas? Kje je, da se izbere imenovani od?

Hvala za vašo pomoč

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •