Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 10 od 19

Thread: Wiki v sub vprašanja imeniku

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post
    Noob

Default Wiki v sub vprašanja imeniku

OK, imam wiki v sub imenik www.xxxxxxx.com / wiki, Moj forumi so v www.xxxxxxx.com / forumi.

Jaz sem poskušala vključiti prevod v MediaWiki, ki delnice moje prijavo info s forum trenutno.

Jaz sem videl naslednje DB napak pri testiranju:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Vsako idejo, kje iskati? Prebral sem vsak predlog, ki ste jih imeli drugi o tem, kako vključiti. Problem je, da sem preprosto nimam pojma, katera rešitev rabim.

Hvala

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

Gre za popolno sporočilo o napaki? če ne, prosimo, prilepi tukaj popoln eno.

Prav tako lahko optimalno DB tabele. to storiti pojdite na vaš admincp-> maintence-> popravila / optimizirali mize-> chect vse-> in kliknite naprej

Noob

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    Gre za popolno sporočilo o napaki? če ne, prosimo, prilepi tukaj popoln eno.

Prav tako lahko optimalno DB tabele. to storiti pojdite na vaš admincp-> maintence-> popravila / optimizirali mize-> chect vse-> in kliknite naprej
    To ne pove mizo je poškodovan ... piše neveljaven SQL. Najverjetneje zaradi nekaj narobe z preoblikuje za wiki sub dir ali nepopolno integracijo z wiki.

Prepričan sem, da sem kaj spregledal in iščejo korake rabim za moje integracije.

Sem že nobene napake na samem forumu.

Noob

Halo? To ne more biti tako težko za vas, fantje za diagnozo.
    Nazadnje urejal Smaug; 07-10-10 pri 00:12.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Resnica je, da je težko diagnosticirati - ni vse napake število niti sporočilo o napaki. Zato Kamil vas pa je poln napak sporoči ali je bilo kaj odstraniti od tam.

Brez sporočilo o napaki smo slepi tukaj ... Lahko najdete več informacij o tem, na primer v dnevnikih?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prav tako - kot sem razumel se to zgodi samo za wiki. Za normalno strani ne. Ali uporabljate tabelo prefix?

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •