Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast
Rezultati 11 do 20 od 21

Thread: Photoplog vprašanje

Brezupen

New. Htaccess zdi, da preprosto 301 / PL / galerija na / galerija.

Jaz sem trenutno uporabljate vaše nove datoteke koren htaccess, in so ga poskusili z obema galerije datoteke, ki jih objavili zgoraj. Pustila sem slednje od dveh tam.

Brezupen

Sem dal v tej galeriji htaccess, in urls delo zdaj. Vendar pa niso prevodi dejansko izvajajo na strani. Vse ideje?

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Vem, da je photoplog dokaj tesno povezano z vBulletin, vendar pa lahko uporabite tudi svojo global_complete kljuko namesto vB je. Vse ideje?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Tukaj imaš navodila za integracijo: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Tam je opisano, kako povezati z mods ki doens't podporo global_complete kavelj. V PhotoPost primer ne - ne vem, kako je v primeru Photoploq

Kakorkoli sem preveril ta URL: pl / gallery / - Pentax News & Govorice - PentaxForums.com in to še vedno ne deluje ... Napisali ste, da je zdaj v redu, ampak kot vidim to ni ...
    Kot vidim, so spremembe, ki ste jih naredili narobe. Ni navodilo, ki opisuje, da določijo pravila pri jezikovnih kod znotraj imenika plugin.

Poskusite to set.
    Za glavni htaccess.:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Za galerijo htaccess.:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Ali pa za za galerijo htaccess (ki niso v skladu z navodili - poskusite kasneje.):
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    Prosimo, upoštevajte, da ta ne zajema primera, ko je global_complete ne podpira, ampak najprej naj le, da prevod povezave delo ustrezno in nato preverite, kaj se dogaja s prevodom.

Plrase poskusite s kabino različice za galerijo. Htaccess. Če še vedno ne deluje lahko poskusite tudi to za glavno htaccess (s kabino različice za galerijo htaccess..):
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    To je tudi sprememba, zaradi vaše pravilo, ki zemljevide everthing na index.php - mislim, da je to razlog, da ne dela prav zdaj.
    Nazadnje urejal vBET; 10-11-10 pri 18:22.

Brezupen

Moja htaccess je dejansko napačna (izbruhnila druga mapa poti), zato sem ga vzel dol.

Hvala za predloge, bom poskusil te kmalu.

Vendar pa ne bi smeli galerijo pot / gallery / PL / ne / PL / gallery /? Forum struktura je podobna: / forums / PL / ne / PL / forums /

Brezupen

Izgleda, drugi koren htaccess deluje skupaj s prvim htaccess galeriji!

Poskusite Narava - Pentax Uporabniški Photo Gallery

To je 301 na rednih stran, vendar mislim, da je napredek. Sedaj moramo ugotoviti, kako priti URL za sledenje in dejansko prevod za delo. 301 je lahko posledica vbseo 301, vendar ob predpostavki, da se bo določen, kaj so naslednji koraki?

Quote Originally Posted by moman View Post
    Moja htaccess je dejansko napačna (izbruhnila druga mapa poti), zato sem ga vzel dol.

Hvala za predloge, bom poskusil te kmalu.

Vendar pa ne bi smeli galerijo pot / gallery / PL / ne / PL / gallery /? Forum struktura je podobna: / forums / PL / ne / PL / forums /
    Galerija ni na forumu, ki je razlog, zakaj imajo različne URL strukturo.

Quote Originally Posted by moman View Post
    Izgleda, drugi koren htaccess deluje skupaj s prvim htaccess galeriji!

Poskusite Narava - Pentax Uporabniški Photo Gallery

To je 301 na rednih stran, vendar mislim, da je napredek. Sedaj moramo ugotoviti, kako priti URL za sledenje in dejansko prevod za delo. 301 je lahko posledica vbseo 301, vendar ob predpostavki, da se bo določen, kaj so naslednji koraki?
    Da vidim to 301 redirect. To se ne bi smelo zgoditi in da je možno, da je narejen za vBSEO. Najprej prepričajte se, da ste vklopili URL sledenje zunaj imenik forum v možnosti v Admin CP
    Če še vedno preusmeri potem si oglejte, kako bo delo z 2.. Htaccess za galerijo.
    Če še vedno preusmeriti prosim za trenutek komentar v galeriji htaccess pravilo vBSEO in preverite, 301 pa še vedno pojavlja tam -. Želimo potrditi pa je vBSEO napake. Tudi če ne preusmeriti potem povejte, ne stran je prevedena ali ne (želimo tudi potrditi pa je kavelj global_complete uporablja v vašem mod)

Brezupen

Jaz bom šel naprej in preverite zdaj. Sem prepričan, photoplog uporablja svoj photoplog_global_complete kavelj, tako da bomo morda morali dodati nekaj klici funkcij ročno. Bom post najnovejše informacije o tem kmalu.

Brezupen

Še vedno preusmerjanje ko sem odstranil s po meri preusmeritev. Kaj naj naš naslednji korak?

Najprej - žal za zamudo odgovor. Pogrešam svoj post in Mateusz just me spomni na to.

Prosimo, PM dostop do podrobnosti za vaše Admin CP + FTP - moramo to preveriti na tvoji strani. To preusmeriti ne bi zgodilo, in z njim ne moremo določiti, kaj je treba naslednji korak. Z drugimi besedami - naslednji korak je, da to preusmeritev izgine.

Strani 2 od 3 FirstFirst 123 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •