Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 15

Thread: Po namestitvi sem dobil prazno stran

Default Po namestitvi sem dobil prazno stran

Prebral sem pozorno sledil, in vsa navodila, vendar po namestitvi sem dobil prazno stran. Nekaj je narobe, ampak ne vem.

Nisem vbseo integracijo prvi. Uploaded vse datoteke in namestili plugin. Zdaj ne morem dostop do vseh strani, tudi moje admincp.

Jaz preuredili moje vbseo datoteke in izbriše vse naložene vBET datotek. Nisem mogel odstraniti iz plugin vBET iz moje admincp. Vidim vBET datoteke zbirke podatkov iz moje plošče Plesk.

Kaj lahko storim sedaj? Rabim vašo pomoč nujno.
    Nazadnje urejal beaconsfield; 02-10-10 pri 19:32.

Onemogočil sem vse plugin kljuke prvi. Jaz izbrisanih datotek baze vBET, ker nisem mogel izbrisati običajen način (uninstall od admincp) sem odstranil vbseo plugin in ga ponovno namestiti. Moja forum se zdi ok zdaj.

Še vedno imam vBET možnosti na moj admin nadzorni plošči.

Prepričan sem, da mi sledite vsem navodilom, kot je treba. (Morda se motim)

Mislim, da imam cpu ali nekaj manjkajočih datotek (curv, nekaj takega) na mojem strežniku.

Mislim, da ni nobene tehnične podpore. Pozna podpora je nesmisel.

Vprašal sem moj server stvari. My server je že CURL in iconv. Kakšen je bil problem?

V vmesnem času sem uporabo po meri vBulletin slog. Mogoče je problem?
    Nazadnje urejal beaconsfield; 02-10-10 pri 22:02.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Jaz sem na to zdaj. Bom dal končni odgovor na minuto.

Predlogo po meri, ne bi smel biti problem. Prav tako vnovična vBSEO je nepotrebno. Če se taka stvar zgodi v naslednjem vBET namestite prosim, preglasijo spremenjene datoteke vBSEO s svojo izvirno vsebino (od paketa vBSEO).

Ne morem povedati, kaj točno je šlo narobe. Lahko bi bilo narobe vBSEO vključevanja ali kaj drugega.

Prosimo, da se ponovno namestitev. Tokrat preverite, kako forum deluje po vsakem koraku (tako da bomo vedeli, kaj je vprašanje vBET ali vBSEO integracija). Če tega ne v enem koraku - ne iti na naslednjega. Torej:
    1. Made vBET namestitev in potrebno konfiguracijo (ne nastavite SEO povezave še, ne spremenijo druge možnosti - samo, da je potrebno stvari). Preverite pa forum deluje. Preverite pa prevod dela. Če je vaš forum ne deluje - onemogočiti vBET in nas obvestite. Če Admin CP ne deluje preveč - onemogočite kljuke na svetovni ravni, potem onemogočite vBET in omogočajo kljuke na svetovni ravni. Prav tako nam to sporočite.
    2. Set SEO povezave možnost in dodajte vBET. Htaccess pravila. Preverite pa forum in prevodi delajo.
    3. Made vBSEO integracije. Preverite pa forum in prevodi delajo.
    4. Spremeni vBET možnosti, kot vam je všeč (morda imate vprašanje z nekaterimi posebnimi konfiguracijo). Preverite pa forum in prevodi delajo.

Prav tako si oglejte to: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Nazadnje urejal vBET; 03-10-10 pri 01:04.

Grem korak za korakom, kot si rekel, da me.

Uporabljam vbseo 3.5.2. Med integracijo vbseo:

vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php

Najdi:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Jo nadomestiti s to kodo:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Če sem nadomesti to kodo sem dobil prazno stran. Sem trikrat vsi so isti. Jaz sem čakala vaš odgovor.
    Nazadnje urejal beaconsfield; 03-10-10 pri 08:47.

Kot razumem, se boste peljali 2. korak, tako da boste imeli ustrezne spremembe v. Htaccess datoteki. Prosimo, da nam svoje celotno vsebino datoteke htaccess -. Morda uporabljajo napačen pravila (za forume brez vBSEO), ali to so v napačnem mestu - mi bo to preveriti. Če ti je OK. Prosili vas bomo za dostop do podatkov, da preveri in edino to za vas na mestu.

Prav tako upoštevajte, da se nismo preveriti vBET z vBSEO 3.5.2 še. Bomo ga namestite na našem jutri preizkus primer in preverite za vprašanja. Torej, če bo to nekaj skupnih bomo dobili rešitev, ki nimajo dostopa do podrobnosti. Če na naši strani bo delo - smo vas bo za dostop do podatkov.

Najprej sem začela integracija vbseo glede na vaše ročno. Jaz sem na tretji stopnji integracije.

"OPOMBA:. Če uporabljate vBSEO prosimo, pojdite na oddelek Integracija vBSEO first V nasprotnem primeru po vBET nalaganje datotek, ne boste mogli uporabljati forum (celo Admin CP), dokler ste naredili vBSEO Integraiton."

Nisem spremenim svoje htaccess datoteko.

# Comment naslednjo vrstico (dodamo "#" na začetku)
    # Onemogočiti mod_rewrite funkcij.
    # Pozor: še vedno je treba onemogočiti kramp v
    # Nadzorni plošči vBSEO ustaviti url preoblikuje.
    Na RewriteEngine

# Nekateri strežniki zahtevajo Rewritebase direktive, da se
    # Omogočena (odstranite "#", na začetku za aktiviranje)
    # Pozor: ko je vključena, morate vključiti poti
    # V mapo koren vB (tj. RewriteBase / forums /)
    # RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Mydomain \\. Com
    # RewriteRule (.*) http://www.mydomain.com/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arhiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Nazadnje urejal beaconsfield; 03-10-10 pri 18:13.

Torej, to je problem. Oprostite - ni majhna, vendar v navodilih za vgradnjo. Smo spremenili gospodarsko povezovanje, zato to ni primeren način več. Mi bo pravilno v naši datoteki Readme (smo jo odstranili iz vBET4.x readme, vendar je pozabil, da ga odstranite iz vBET3.x) - žal za težave.

Still - sem vam dal natančna navodila, kaj storiti in niste praha. Ne bomo mogli, da vam pomaga, če jih ne uporabljate našo pomočjo. Prosimo, samo praha točno navodila, ki sem vam dal, in potem, če bo prišlo do še vedno vsako vprašanje pišejo o tem. Torej undo korak 3 in narediti korak 1 in 2, prvi. Napisal sem zelo jasno, da lahko greš na naslednjega SAMO po preverjanju deluje z dejanskimi eno:
    Tokrat preverite, kako forum deluje po vsakem koraku (tako da bomo vedeli, kaj je vprašanje vBET ali vBSEO integracija). Če tega ne v enem koraku - ne iti na naslednjega.
    Nazadnje urejal vBET; 03-10-10 pri 17:57.

Sem storil korak 1 in korak 2 integracije. Jaz sem prebral vaš naslednji me navodila.

Prosimo, da sprememba, ki jo preberete me datoteko. Ga bom počakati.
    Nazadnje urejal beaconsfield; 03-10-10 pri 18:02.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •