Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 7 od 7

Thread: Samo potrjuje nadgradnjo postopek

Noob

Default Samo potrjuje nadgradnjo postopek

Moram pojasniti postopek nadgradnje na vBET

Im trenutno teče VB3.8.1, s vbseo 3.5.2 in vBET 2.3.10
    Bom nadgradnjo na vBET 336 (dati ali vzeti dot tu in tam)

V skladu z navodili

Kill reportaža pravila v htaccess
    Uninstall 2.3.10

Posodobitev vbseo datoteke s edited tisti (bodo forumi še vedno deluje, medtem ko se to zgodi)
    Naloži vse vBET datoteke
    Uvoz izdelkov in spreminjati, kot to zahteva

Ali še vedno potrebujemo Google API ključ?

Na kateri koli stopnji v zgornji posodobitev forumih preneha z delom, dokler spremembe so dokončane ali bo deloval vse skozi postopek nadgradnje

Katero različico htacess reportaža pravila, bomo z uporabo VBSEO?

Eno drugo vprašanje. Če mi je do uporabnika kot španski jezik privzeto
    Ali lahko vzamem RSS feeds od lokalnih časopisih, po njih, ki s pomočjo uporabnikov in so objave prikazane v privzeti jezik na forumih, kot angleški

Žal mi je, da se bolečine z zgoraj, sem šele potreba, da so stvari jasne v mojih mislih, plus Im trpljenje z gripo človek, ki dont pomagajo delovanje možganov v celoti

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Najprej odstranite program povsem brezplačno različico (vključno z odstranjevanjem. Htaccess pravila). Potem prosim namestite plača enega. In potem integrirati z vBSEO. Torej vBSEO integracija določi ob koncu.

Google API ključ nikoli ni bila obvezna, vendar pa Google cenili, če ga uporabljate. Zato smo nasvet, da jo uporabljajo. Prosimo, upoštevajte, da se bo, ko boste uninstall brezplačno različico vse svoje konfiguracije je šel. Tako lahko copy-pase Google API ključ do neke začasne datoteke.

Forum bi moral delovati ves čas. Seveda prevedene povezave ne bo delovala v času med odstraniti staro različico in popolno namestitev in vključevanje novega. Še vedno bo normalno strani v redu

Pravila za plačljivo različico, boste našli v paketu vBET. Tudi v opisu parameter prehoda na povezavo SEO boste našli povezavo na ta pravila (boste morali spremeniti, če forum uporablja sub-directory, zato vas prosimo, samo prah navodila, ki tam).

V tem trenutku vBET podpira prevod samo izhodnih kanalov RSS. Že sedaj imamo možnost, da zahteva tudi podporo prevajanje prihajajočih kanalov RSS in kot se spomnim je sprejeto, (še vedno ne sprostitev načrtovanim datumom tem).

Upam, da bodo izginile gripe hitro Kar vprašajte, če želite. Vse je dobro opisan, mi pa bomo odgovarjali na vprašanja, ko ti prišel. Torej, lahko uporabite naše brezplačno spletno podporo, ali celo samo, da namestitev storitev za $ 30 in pusti službo, da nas

Noob

Hura za to Michael.
    Tako je bilo prebrati storiti kodo VBSEO sprememb prvi ali ne bo nič dela, vključno admincp
    Potem nalaganje in postavitev vBET
    Torej, svoj primer namestitev vBET, nato vbseo spremembe pred tem vse vklop bitov

Hvala za pomoč in me dajanje naravnost na tem

Dejanski ena je varnejše

Noob

Uploaded vse datoteke, ki vbseo spremembe itd
    Ko sem omogočila izdelek, ne dobim nobenega besedila kažejo na forumih na vseh
    V admin cp, poskusite shraniti spremembe, vnesite izdelek serijsko številko itd in nič ne prihrani.
    S klikom na Shrani in dobili prazen zaslon

Sem imel v onesposobiti izdelek trenutno

Noob

Ugotovila, da sem moral onesposobiti izdelek, shranite spremembe. Set jeziki itd
    Nato ponovno omogočajo izdelek, da bi dobili vse, kar dela
    Vse se zdi, da dela lep zdaj, čeprav

Torej, če boste poskušali prevesti tiste, ki ste jih lahko nepričakovano vedenje.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •