Bral sem, preden o tem tukaj

Quote Originally Posted by rstankiewicz View Post
Ali obstaja način za posodobitev predpomnilnika, če je prevajanje Google ni ravno pravilna? Admini lahko uredite original post, vendar lahko zagotovijo boljše človeški prevod namesto vsebine iz Enterprise Translator?
Quote Originally Posted by vBET View Post
Bili smo razmišljanje o tem (kot prevodi se lahko označi, da se prepreči izbris iz cache), ampak na žalost Google ne omogoča, da je. Glede na razmere Google vam ni dovoljeno spreminjati rezultate Google prevodov. Torej, ne moremo dodati, kot morda.

Moje uporabniki pritožujejo zaradi prevajanja rezultat z google večina od njih so zelo slabo ali ne pravilna, moramo biti mogoče ročno urejanje rezultat / Chace z boljšo prehrano prevajanja za nekaj objav

Tako kot prevajati TO-ji google, mi ne moremo spremeniti in shranite prevod rezultat / chache kot si rekel krepko zgoraj, vendar smo lahko prevesti po 100% priročnik, ki potrebujejo boljše ljudi prevod v to delovno mesto, tako da nič ne google prevod v mesto, da je uredil po človeški prevod

Na primer imam eno mesto, ki zelo slabo rezultat v drugem jeziku z Google Translate, tako da lahko admin prevesti, da je eno delovno mesto, ročno 100% in shranite rezultat, ne da bi to slednje potrebno očistiti

hmm jaz sem še vedno razmišljal, kako to storiti s trenutno različico vBET zdaj uporabljajo phpmyadmin ali ročno v mesto